Anlık Bildirim

Hankook, havasız lastiği iFlex'in yüksek hız testlerini başarıyla tamamladı

Hankook, havasız lastiği iFlex'in yüksek hız testlerini başarıyla tamamladı
 
Yolcu otomobilleri, hafif kamyonlar, kamyonlar ve otobüslerde kullanılan radyal lastikler bağlamında dünyanın en büyük ve en hızlı gelişen lastik üreticilerinden biri olan Hankook, havasız lastiği (pnömatik olmayan) iFlex'in yüksek hız testlerini başarıyla tamamladığını duyurdu.
Firmanın ilk olarak 2013 Frankfurt Otomobil Fuarı'nda görücüye çıkarttığı havasız lastik modeli iFlex, günümüzde kullanılan standart lastiklere oranla içerisinde hava olmadığı için delinmiyor, patlamıyor, yoldaki düzensizlikleri hava olmaksızın absorbe edebiliyor, daha kolay şekilde üretilebiliyor ve hepsinden önemlisi kolayca geri dönüşüm sürecine sokulabiliyor.
Bu alanda Michelin ve Bridgestone gibi devlerle mücadele eden Hankook, iFlex ile gerçekleştirdiği yüksek hız testlerinden de oldukça olumlu sonuçlar elde etmiş durumda. Bu doğrultuda "dayanıklılık, sertlik, kararlılık, slalom ve hız "olmak üzere beş farklı kategoride test edilen lastik, saatte 130 km hızlardaki denemelerden zarar almadan ayrılmış ve standart pnömatik lastikler ile benzer bir performans seviye elde etmeyi başarmış.
Üzerinde testler devam eden ve hatta Michelin tarafından özel bir üretim tesisi kurulan havasız lastikler, büyük güvenlik potansiyeliyle geleceğin standartları arasında yer alıyor.
Hankook, havasız lastiği iFlex'in yüksek hız testlerini başarıyla tamamladı
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7883 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Diğer Bilim, tekerlek ve hankook
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim