Anlık Bildirim

Harley-Davidson'un ilk elektrikli motosikleti LiveWire ile tanışın

Efsanevi motosiklet markası Harley-Davidson sonunda ilk elektrikli motosikletini sahneye çıkardı. 2019'da asfalta inecek LiveWire'ın tüm detayları ve fotoğrafları haberimizde.
Harley-Davidson, 2019 yılında satışa çıkacak olan ilk elektrikli motosikletini tanıttı. LiveWire adlı tamamen elektrikli motosikletin üretime hazır prototipi EICMA Milano Motosiklet Fuarı'nda sahneye çıktı.
Efsanevi marka projeye 2014 yılında start verdi ve asla gün ışığı görmeyeceği düşünülüyordu. Açık konuşmak gerekirse şirketin sessiz kalması da buna çanak tuttu. Ta ki geçtiğimiz Ağustos ayında projenin iyi yolda olduğunu ve LiveWire'ın 2019'da satışa sunulacağını açıklayana kadar.

Debriyaj bırakma yok, vites geçişi yok

Elektrikli motosiklet tamamen ayarlanabilir Showa süspansiyon ve yedi sürüş modu ile birlikte geliyor. Buna ek olarak LiveWire, her ikisi de muazzam durdurma gücü sunmak için fazlasıyla yeterli olan Brembo monoblok fren kaliperleri ve 300 mm çift ön fren diski ile donatılmış durumda.
Harley-Davidson'ın yeni motosikleti, elektrikli araçlara ilgi duyan ya da debriyaj bırakma ve vites geçişi ile uğraşmak istemeyen binicilere hitap edecek şekilde tasarlanmış. Yola koyulmak için standart bir scooter gibi bileğinizi döndürmeniz yetiyor. Ayrıca Bluetooth özellikli dokunmatik bilgi-eğlence sistemi var.

Sabit mıknatıslı motor ile geliyor

ABS ve çekiş kontrol sistemine sahip olan LiveWire'ın elektrik motoru hakkında bildiğimiz tek şey sabit mıknatıslı olması. Metal görünümü kazanması açısından parlak gümüş renge boyanan motor pil kutusunun altında yer alıyor. Seviye 1 şarj cihazı ile gelen motosiklet uygun adaptörlerle Seviye 2 ve DC hızlı şarjı da destekleyecek.
LiveWire hakkında merak edilen diğer detaylar Ocak ayında açıklanacak. Harley-Davidson elektrikli motosikletin fiyat etiketi hakkında bilgi vermedi ancak Ocak ayında ön siparişe açılacağı için yakında kaça mal olacağını öğreneceğiz. Efsanevi markanın ilk elektrikli motosikleti LiveWire, 2019'da satışa sunulacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9539 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
motosiklet, elektrikli araç ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim