Anlık Bildirim

HoloLens ile kritik ameliyatlar gerçek zamanlı olarak izlenebilecek

Microsoft'un geliştirdiği arttırılmış gerçeklik gözlüğü HoloLens ve Surface Hub ile önemli ameliyatlarda 3 boyutlu kalp taramaları gerçek zamanlı olarak takip edilebilecek.
HoloLens, yüksek fiyatı nedeniyle henüz bir tüketici ürünü olmadı, ancak teknoloji ve tasarım üreten diğer şirketler tarafından benimsendiği su götürmez bir gerçek. Geçtiğimiz yıl Ford'un araçlarını HoloLens ile tasarlanmasından sonra, yakın gelecekte de HoloLens'in sağlık alanında kullanılacağına kesin gözüyle bakılıyor. Örneğin Scopis adında bir şirket, omurga ameliyatları için bir HoloLens tasarım platformu yarattı. 

Çocuk hastanesinde kritik ameliyatlara yardımcı olacak

Microsoft, İngiltere'deki bir çocuk hastanesinin Microsoft'un HoloLens ve Surface Hub'ı kalp ameliyatı gibi kritik operasyonlar sırasında kullanmayı planladığını duyurdu. Liverpool'daki Alder Hey hastanesi Hololens'i sağlık alanında ilk  benimseyen şirket.  

Surface Hub; ekiplerin daha iyi, kişisel ve uzaktan işbirliği yapmasına olanak veren, 50.5 inçlik 4K dokunmatik ekrana sahip bir Surface Tabletler de diyebileceğimiz cihazlardır. Personelin  CT taramaları, testler ve diğer hasta bilgilerini anında incelemesine izin verdiği için hastaneler için Surface Hub, oldukça verimli cihazlar.
Ayrıca Microsoft, Surface Hub ve HoloLens için yeni cerrahi tabanlı Evrensel Windows Platformu (UWP) uygulamalarına öncülük etmek üzere Black Marble ile ortaklaşa çalışıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim