Anlık Bildirim

Huawei Band 3e'nin resmi özellikleri ve fiyatı sızdırıldı

Çinli akıllı telefon üreticilerinden Huawei'nin 16 Ekim tarihinde düzenleyeceği Mate 20 lansmanında, Huawei Band 3e'yi de tanıtması bekleniyor. İşte Mi Band 3'ün rakibinin özellikleri.
Teknoloji devi Huawei, 16 Ekim'de uzun süredir merakla beklenen Mate 20 serisini resmi olarak tanıtacak. Ancak bu etkinlikte Xiaomi'nin akıllı bilekliği Mi Band 3'e rakip olması beklenen Huawei Band 3e'nin de tanıtılması bekleniyor. Ancak lansmandan önce Huawei'nin yeni akıllı bilekliği ile ilgili detaylar sızdırıldı.

Mi Band 3'e rakip

Huawei Band 3e'nin resmi özellikleri ve fiyatlandırması, sızıntı haberleriyle ünlü Roland Quandt (@rquandt) twitter hesabı tarafından açıklandı. Siyah ve Pembe renk seçenekleri ile gelecek olan akıllı bileklik 12 gün kullanım ve 21 güne kadar bekleme süresi sunan 77 mAh'lik bir pil kapasitesine sahip.
Huawei Band 3e yedi farklı veriyi ölçebilme özelliği barındıracak ve bunlardan biri de pozisyon izleme desteği olan "ayakkabı modu" olarak açıklanıyor. Uyku izleme modu ve su geçirmez özelliklerini de sunan Huawei Band 3e 13,6 gram ağırlığa sahip. Akıllı bilekliğin 32 dolardan satışa sunulacağı da sızan bilgiler arasında.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim