Anlık Bildirim

Huawei Mate 30/Pro üç saat içerisinde 1 milyon adet satıldı

Huawei'nin yeni amiral gemisi modelleri Mate 30 ve Mate 30 Pro, ön siparişin ilk üç saatinde bir milyon adedin üzerinde sipariş edildi. Cihaz, hatırlayacağınız üzere Google destekli değil.
Huawei’nin Shenzen’deki amiral gemisi mağazasının açılışında konuşan şirket CEO’su Yu Chengdong, Huawei Mate 30 serisi hakkında konuştu. Aktardıklarına göre cihaz şimdiden sınırlı stoklara sahip ve P30’un ön sipariş hacmini altıya katladı. Ön siparişlerin açılmasından üç saat sonrasında alınan toplam sipariş sayısı ise 1 milyonu geçti.
Huawei’nin hedeflerine göre Mate 30 ve Mate 30 Pro, 20 milyondan fazla sayıda satılacak. Firmanın şimdilik bu seriden elde ettiği gelir ise 70 milyon dolar civarında. Cihazın Google yazılımlarını taşımaması, bildiğiniz üzere Çin için hiçbir fark yaratmıyor çünkü üreticiler bölgede zaten bu hizmetlere erişemiyordu.
Amerika’nın yaptırımlarıyla iligli olarak da konuşan firma, yasaklamalar olmasa Huawei’nin bu yıl satış hacminde daha büyük bir artışın gerçekleşeceğini savundu. Firmanın hedefi olan 300 milyon adet akıllı telefon satışı, iddiaya göre bu yasaklar sebebiyle erişilemeyecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12026 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
mate 30 pro, mate 30 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim