Anlık Bildirim

Huawei Matebook X Pro'nun yeni modeli duyuruldu

Huawei 2018 MWC konferansında tanıttığı Matebook X Pro'nun beşinci modelini duyurdu. Yeni model sekizinci nesil İntel Core i7 işlemci,8 GB RAM ve 512 GB SSD ile birlikte geliyor.
Huawei, Barcelona'da düzenlenen 2018 Mobil Dünya Kongresi'nde yeni premium dizüstü bilgisayarı Matebook X Pro'yu tanıtmıştı. Dört farklı versiyonu tanıtılan cihazın üç tanesi Nvidia MX150 ekran kartından güç aldığı açıklanmıştı. Matebook X Pro ince çerçeveleri ve %91'lik ekran-gövde oranına sahip tasarımı ile dikkatleri üzerine çekti. Bugün ise Huawei tarafından Matebook X Pro'nun, Nvidia ekran kartına sahip olmayan, beşinci modeli duyuruldu. 

Matebook X Pro özellikleri

Huawei MateBook X Pro, 3K çözünürlüğe sahip (3.000 x 2.000) 13.9 inç ekrana sahip. Bu ekran kullanıcılarına 260 ppi piksel yoğunluğu ve 450 nit parlaklık sunuyor. Gücünü sekizinci nesil İntel Core i7 işlemcisinden alacak olan Matebook X Pro, grafik kartı tarafında ise Huawei tarafından cihazın MX150 GPU'ya ihtiyaç duymadığı söylendi. Bu da bizlere yeni konfigürasyonun oyuncular için olmadığını gösteriyor. Cihaz ayrıca 8GB RAM ve 512 GB SSD'ye sahip. Matebook X Pro sahip olduğu 57.4 Wh batarya ile 12 saate kadar video oynatabilecek.

Akıllı soğutma sistemi, klavyeye entegre kamera 

Matebook X Pro'nun sahip olduğu akıllı soğutma sistemi aktif ve pasif moda sahip. Bilgisayar ısındığı zaman devreye giren fan ile birlikte dizüstü bilgisayar oldukça sessiz çalışıyor.  Huawei web kamerasını ekran üzerindeki çerçeveye yerleştirmek yerine klavyeye entegre ederek ince bir çerçeve tasarlamış. Ayrıca F7 ve F8 tuşları arasında bulunun kamerayı istediğiniz zaman üzerine basıp kapatabiliyorsunuz. 

Dolby Atmos teknolojisine sahip ses sistemi

Matebook X Pro kullanıcılarına iyi bir ses deneyimi sunmak için Dolby Atmos teknolojisine sahip dört adet hoparlöre sahip. Ayrıca dizüstü bilgisayar üzerinde bulundurduğu dört adet mikrofon ile 360 derecelik ses kaydı  yapabiliyor. Matebook X Pro, güç düğmesine yerleştirilmiş parmak izi okuyucuya ve arkadan aydınlatmalı sızıntı geçirmez klavyeye sahip. Dizüstü bilgisayarın bağlantı seçenekleri ise şu şekilde;bir USB Type-A portu, iki USB Type-C portu (Thunderbolt 3 destekli) ve bir ses girişi
Matebook X Pro'nun en ince noktası 5.08mm, en kalın noktası ise 15.24mm olarak ölçülmüş. Cihaz aynı zamanda 1.3 kilogram ağırlığa sahip. Yeni MateBook X Pro, 10,988 yuan yani 1599 dolar fiyat etiketiyle 28 Ağustos tarihinde yurtdışında satışa sunulacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim