Anlık Bildirim

Huawei yeni aracını kısa süre sonra tanıtıyor

Hafta içerisinde bir lansman yapacak olan Huawei’nin elden geçirilmiş Huawei Luxeed S7 elektrikli otomobil modelini tanıtacak. Firmanın iki versiyon tanıtacağı belirtiliyor.
Huawei Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz yıl sonlarında Chery ile ortaklaşa Luxeed  S7 elektrikli otomobilini tanıtan Huawei, bu yıl modeli biraz daha geliştiriyor. Hafta içerisinde modelin yeni versiyonları resmi bir lansmanda tanıtılacak.

Huawei 11 Nisan

11 Nisan tarihinde yapılacak olan lansmanda Huawei Luxeed  S7 elektrikli otomobil modelinin iki yeni versiyonu gün yüzüne çıkacak. Bu iki versiyonun bir miktar değiştirilmiş ölçülere ve ağırlığa sahip olacağı belirtiliyor.

Ayrıca her iki versiyonun da Luxeed S7 Max RS gibi 150kW + 215kW çift motor barındıracağı ifade edilirken orijinal fiyatın korunacağı dile getiriliyor. Yıl içerisinde bu iki versiyonun piyasaya çıkması bekleniyor.

Diğer taraftan firmanın gecikme yaşayan amiral gemisi Huawei P70 modelinin ve MateBook X Pro amiral gemisi dizüstü serisinin aynı tarihteki lansmanda resmi olarak tanıtılacağı da konuşuluyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim