Anlık Bildirim

Huawei'nin yeni Microsoft Surface katili hazır

Apple'dan sonra Huawei de Microsoft Surface'e rakip 2'si bir arada cihazını hazır hale getirdi. Şirket yeni nesil Huawei MateBook serisini 23 Mayıs'ta Almanya'da tanıtacak.
Huawei, Microsoft'un Surface Pro serisiyle yarışacak yeni bir cihaz tanıtmaya hazırlanıyor. Yeni nesil Huawei MateBook, 23 Mayıs'ta Almanya'da sahneye çıkacak. Aslında bu Microsoft'un aynı gün Şanghay'da düzenleyeceği Surface basın konferansı düşünüldüğünde ironik bir tarihmiş gibi görünüyor.
Birinci nesil MateBook oldukça iyi satış rakamlarına ulaşmasına rağmen istenilen popülariteye ulaşamadı. Ancak yeni modeli ile Huawei, seriye üç farklı konfigürasyon ekleyerek müşterilere daha fazla seçenek sunmaya çalışıyor.

Üç farklı MateBook konfigürasyonu

Sızıntı uzmanı Evan Blass, Huawei'nin Pascal, Bell ve Watt kod adlarıyla MateBook E, MateBook X ve MateBook D adlı üç yeni model çıkaracağını söylüyor.
Konfigürasyonlar büyük olasılıkla Intel işlemcilerin alt sınıf M serisinden başlayacak ve artan RAM miktarıyla birlikte Intel Core i7'ye kadar çıkacak. Elbette yeni MateBook, 2'si bir arada form faktörüne sahip olacak. Bu da bir dizüstü bilgisayar olarak ikiye katlanmasına izin veren çıkarılabilir bir klavyeye sahip olacağı anlamına geliyor. İstenildiği zaman da bir tablete dönüşebilecek.
Microsoft'un önümüzdeki hafta yepyeni bir Surface modeli tanıtması pek muhtemel görünmüyor. Ancak mevcut nesil üzerinde yeni işlemci (muhtemelen Kaby Lake), daha fazla RAM ve depolama alanı ile birlikte 4K ekran da dahil olmak üzere bazı donanımsal yükseltmeler yapılması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim