Anlık Bildirim

JP Morgan Chase CEO'sundan itiraf: ''Bitcoin'e dolandırıcılık dediğim için pişmanım''

Geçtiğimiz eylül ayında yaptığı açıklamayla Bitcoin'in dolandırıcılık olduğunu dile getiren JP Morgan Chase şirketinin CEO'su Jamie Dimon, bu ifadesinden dolayı pişmanlık duyduğunu açıkladı.

JP Morgan Chase CEO'sundan itiraf: ''Bitcoin'e dolandırıcılık dediğim için pişmanım'' Tam Boyutta Gör
 

Finans dünyasının önde gelen şirketlerden JP Morgan Chase'de CEO koltuğunda oturan Jamie Dimon, geçtiğimiz eylül ayında yatırımcılar konferansında Bitcoin'le ilgili önemli açıklamalar yapmıştı. Bitcoin'in dolandırıcılık olduğunu ve eninde sonunda patlayacağını ifade eden Dimon, Bitcoin çılgınlığının 1600'lü yıllarda Hollanda'da yaşanan Lale Çılgınlığını bile aştığını da sözlerine eklemişti. Bitcoin'in değeri 4000$ civarındayken bu açıklamaları yapan CEO, bugün ise Bitcoin hakkında yaptığı sert açıklamadan pişmanlık duyuyor.


Bitcoin'le ilgilenmiyor 

Bugün Fox Business'la gerçekleştirilen mülakatta Maria Bartiromo'nun, Jamie Dimon'a eylül ayında yaptığı açıklamayı hatırlatması üzerine Dimon, Bitcoin'i dolandırıcılık olarak değerlendirdiği için pişman olduğunu bununla birlikte halen Bitcoin ile ilgilenmediğini ifade etti. Bitcoin'in altında yatan Blockchain teknolojisinin ise gerçek olduğunu vurgulayan Dimon, kripto yen ve dolar gibi şeylere sahip olunabileceğini düşünüyor. Eylül ayındaki açıklamasında ICO'larla ilgili olarak da olumsuz açıklamalarda bulunan Jamie Dimon, ICO'ların bireysel olarak ayrı ayrı incelenmesi gerektiğine inanıyor.


Jamie Dimon'un Bitcoin 4000$ civarında bir değere sahipken yaptığı açıklamadan sadece 2 ay sonra Bitcoin'in 20.000$ değerini aşarak inanılmaz bir seviyeye ulaştığını hatırlatmakta fayda var. Son günlerde değerinde küçük dalgalanmaların yaşandığı popüler kripto para biriminin şu anki değeri ise 14.500$

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim