Anlık Bildirim

KFC'den ilginç promosyon: Drone'a dönüşebilen tavuk kanadı kutusu

Popüler fast food zinciri KFC ilginç fikirleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. Şirket Hindistan'da tavuk kanadı sipariş eden müşterilere menüyü drone’a dönüşen tavuk kanadı kutusu ile gönderecek.
Popüler fast food zinciri KFC'nin zaman zaman ilginç teknolojik fikirleriyle gündeme gelen pazarlama departmanının kesinlikle iyi işler çıkardığını söyleyebiliriz. Hatırlayacağınız üzere şirket geçtiğimiz günlerde Kanada'da Bitcoin ile ödeme kabul etmeye başlamıştı. Ayrıca bir dönem müşterilerine müzik yayını yapmak için kemik iletimini kullandıklarını biliyoruz.
Teknolojik girişimleriyle adından söz ettirmeyi başaran KFC, Çin'de müşterilerin yüz ifadelerine bakarak yaşı, cinsiyeti ve ruh haline göre menü önerisinde bulunan bir sistem kullanmıştı. KFC'nin ortaya çıkardığı tuhaf fikirler henüz bitmedi zira şirket bu kez Hindistan'da drone'a dönüşebilen tavuk kanadı kutusu çıkardı. Kentucky Flying Object (KFO) adı verilen bu kutu sadece Smoky Grilled Wings sipariş edilince geliyor. Kutu içerisinden tavuğa ek olarak drone oluşturulması için gerekli tüm parçaların çıktığını belirtelim.

Drone akıllı telefon uygulamasıyla kontrol edilebiliyor

Menüyü satın alan kullanıcılar beraberinde gelen drone parçalarını birleştirerek meydana getirdikleri drone'u akıllı telefonlarına indirebilecekleri bir uygulama aracılığıyla uçurabilecekler. Promosyonun sadece Hindistan'da geçerli olduğunu ve sadece 25-26 Ocak tarihlerinde yararlanılabileceğini belirtelim. Drone'a dönüşebilen tavuk kanadı kutusu muhtemelen sınırlı sayıda müşteriye sunulacak. Yani çabucak tükeneceği için herkesin eline geçmesi pek mümkün olmayacak gibi görünüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4292 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
drone, sipariş ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim