Anlık Bildirim

Karşınızda 1000 beygir gücüyle, 2017 Trans Am Super Duty

Eski Amerikalı üretici Pontiac'ın efsaneleşen özel modellerini oluşturan Trans Am serisi markanın kapanışı sonrası ayakta kalmaya devam ediyor. Yeni Trans Am, Chevrolet Camaro'yu temel alıyor.
Bir zamanların efsane modeli Trans Am, Pontiac sonrası hayatta kalmaya devam ediyor.  Trans Am Worldwide isimli şirket Chevrolet Camaro üzerine Trans Am modeli geliştirdi. Model New York fuarında sergileniyor.
Trans Am Super Duty isimli daha güçlü olan versiyonda 7,5 litrelik süperşarjlı V8 bir ünite yer alırken, bu ünite 1.000 beygir güç ve 1.418 Nm tork değerine sahip. 50 araçla sınırlı olan bu versiyon, karbon fiberden pek çok parçaya sahip. GM'nin LT1 isimli V8 motoru temel alınırken, 6.2 litrelik motor hacmi 7.5 litreye çıkarılmış ve Magnuson marka 2.3 litrelik süperşarj ünitesi ile desteklenmiş.
Aynı zamanda Outlaw Edition isimli bir başka Trans Am versiyonu daha satışa sunulurken, bu araçta karbon fiber parçalar kullanılmamış. Süperşarjlı 6.2 litre LT1 V8 motor seçeneği ile sunulan model isteğe bağlı olarak 7.5 litrelik atmosferik motorla da alınabiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11718 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
new york otomobil fuarı, trans am ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim