Anlık Bildirim

Kaspersky'dan ücretsiz antivirüs yazılımı

Kaspersky'ın ücretsiz sürümünün yayınlanacağını duyuruldu. Ücretsiz antivirüs yazılımı, şuanda satışta olan ticari sürümdeki bir çok özellikten yoksun olacak ve premium üyelik seçeneği bulunacak.

Kaspersky'dan ücretsiz antivirüs yazılımı

Kaspersky Lab'ın şirket başkanı Eugene Kaspersky, geçtiğimiz gün kişisel blogundan yaptığı açıklamada Kaspersky'ın ücretsiz sürümünün yayınlanacağını duyurdu. Üzerinde bir buçuk yılı aşkın süredir çalışılan ücretsiz antivirüs yazılımı, şuanda satışta olan ticari sürümdeki bir çok özellikten yoksun olacak.

Yazılımın dosya, e-posta ve web koruması yetenekleri olacak. Otomatik güncelleme, karantina, USB koruma ve taşınabilir depolama aygıtı koruması gibi temel özelliklere de yer verilecek. Ana yazılımdan daha hızlı çalışacak ve sistem kaynaklarını daha az tüketecek.

Ücretsiz yazılım, ücretli sürüm ile rekabet etmeyecek. Ücretli sürümde bulunan ebeveyn kontrolü, online ödeme koruması ve VPN hizmetleri ücretsiz sürümde yer almayacak. Ücretsiz antivirüs yazılımının özellikleri belirlenirken pilot bölgelerde yapılan araştırmalar ve analizlerden yararlanıldığı belirtiliyor. Yazılım içerisindeki bir takım özelliler kilitli olarak gelecek. Premium üyelik ücretini ödeyenler bu özelliklere erişebilecek.

Kaspersky'ın Koruma Yeteneğini Geliştirecek 

Kaspersky'ın ücretsiz sürümü, firmanın koruma kalitesini olumlu yönde etkileyecek. Kullanıcı sayısındaki artış sayesinde kullanıcı verilerinin bulunduğu veri tabanları genişleyecek ve yazılımın makine öğrenme yeteneği geliştirilecek.

Ücretsiz Kaspersky sürümü firmanın 20. yıl dönümü olan 25 Temmuz tarihinde kullanıma sunulacak. Yazılımın dünya geneline yayılması kademeli olarak gerçekleşecek. İlk olarak Rusya, Ukrayna, Çin ve ABD ülkelerinde kullanılacak.

Daha sonra 5 Eylül tarihinde Türkiye, Orta Doğu ve Afrika ülkelerinde; ardından 3 Ekim'de Avrupa ülkelerinde indirilmeye sunulacak. 23 Kasım'da tüm ülkelerde kullanılabilir olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16722 kez okundu.
20 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ücretsiz, kaspersky ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim