Anlık Bildirim

Kendi oyununun kodlarını sabote eden geliştirici

Spintires adlı off-road sürüş simülasyonunu geliştiren Pavel Zagrebelnyj yayıncı firma ödemeleri yapmayınca oyunun kodlarını sabote etti. Bu sabotajın ciddi sonuçları var.
Sıradışı bir off-road sürüş simülasyonu olan Spintires'ın geliştiricisi-yaratıcısı olan Pavel Zagrebelnyj kendi oyununu sabote etmiş görünüyor. Öyle ki geliştirici zaman ayarlı bomba gibi çalışan bazı kodları oyuna ekleyerek oyunun çökmesini, bazen de oynanamaz hale gelmesini sağlamış.

Zagrebelnyj'in böyle çılgınca bir şeyi yapmasının nedeni ise İngiliz yayıncı şirketin geliştiriciye tonla borcunun olması. Bu duruma sinirlenen geliştirici kodları sabote ederek yayıncıyı tehdit etmişler gibi görünüyor. İşin ilginç yanı bu hatalar bir oyuncu tarafından keşfedilip düzeltildi. Zaten geliştirici de yayıncı firmayla neredeyse 1 yıldır mantık çerçevesinde bir ilişki kuramadığını belirtiyor.
Her ne kadar yayıncı firma böyle bir şeyin sadece basının spekülasyonu olduğunu söylese de Spintires'ın Steam'deki satışlarını durdurmaktan da geri kalmadı. Steam'de "çok olumlu" yorumlara sahip olan ve satışlar konusunda da başarılı görülen Spintires'ın bu olaylardan büyük zarar gördüğü ortada. Bundan sonra insanlar oyunu alırken tekrar tekrar düşüneceklerdir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5305 kez okundu.
12 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
spintires, pc oyunu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim