Anlık Bildirim

"LG Display, iWatch ekran üretimi anlaşmasına çok yakın"

'LG Display, iWatch ekran üretimi anlaşmasına çok yakın'

Apple'ın akıllı saati iWatch için analiz uzmanları 2014 yılın işaret ederken, firmanın bileşen tedariğini kimlerden yapacağına dair de bilgiler gelmeye başlıyor.

Sektörden gelen bilgilere göre iWatch cihazının kavisli OLED ekranının ana tedarikçisi Tayvanlı RiTDisplay olacak. İkinci tedarikçi olarak ise LG Display firma ile anlaşma masasına çok yakın. Apple üçüncü tedarikçi olarak Samsung'dan yana tercihini kullanmak istese de Samsung bir süre kavisli OLED ekranlarını Galaxy Gear için üretecek.

Apple hali hazırda 3 farklı ekran boyutuna sahip prototipler deniyor. Bunlar 1.4 inçlik, 1.5 inçlik ve 1.6 inçlik ekran barındırıyor. 

Apple, akıllı saatinin ekran üretiminde tek bir tedarikçiye bağlanmak yerine en az iki firmayla anlaşma sağlayarak üretimi sağlama almak istiyor. Kaynaklar Japan Display firmasının da adaylar arasında olduğunu ancak üretim kapasitesinde problemler yaşadığını belirtiyor.

iWatch konusunda henüz firmadan resmi bir işaret veya açıklama gelmiş değil. Ancak genelde Asya'daki tedarik zinciri firmalardan elde edilen bilgiler Apple'ın bu yönde bir hazırlığının olduğunu gösteriyor.  


Kaynak:http://www.phonearena.com/news/LG-near-deal-to-supply-flexible-OLED-displays-to-Apple-for-its-smartwatch_id48819 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1163 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS / OS X / tvOS / watchOS, Apple ve
2 etiket daha iPhone lg display
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim