Anlık Bildirim

LG G7 böyle görünecek!

Bu ayın sonunda tanıtılacağı tahmin edilen LG G7'nin tasarımı ve bazı teknik özellikleri belli oldu. Twitter'da OnLeaks'in yaptığı paylaşımda telefonun dış tasarımını net bir şekilde görüyoruz.
LG, amiral gemisini henüz sulara indirmedi. Hakkında çok sayıda sızıntı haber çıkan LG G7’nin bu defa tüm açılardan görünümü sızdırıldı. Edinilen yeni bilgiler doğrultusunda hazırlanan sanal çizim, LG G7 hakkında pek çok ipucu veriyor.

Sızıntıları ile güvenilir kaynaklardan OnLeaks, Mr. Phone’dan edindiği bilgiler doğrultusunda LG G7’nin sanal görünümünü hazırladı ve Twitter'da paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde LG, Reddit üzerinden kullanıcılara çentik hakkında düşüncelerini sormuştu. Bunun üzerine LG G7’de çentikli ekran olup olmayacağı merak edilirken OnLeaks’in paylaşımı, LG G7'de çentikli ekran kullanılacağını gösterdi.

Ekranın çentik büyüklüğüne baktığımızda Huawei P20’den büyük bir çentik kullanılacağını ama daha ince bir alt çerçeveye yer verildiğini görüyoruz.

Telefonun köşelerinde ses açma butonlarına ek olarak iki adet daha buton bulunuyor. Bugüne kadar kilit açma tuşu arkada bulunan LG G serisinin yeni üyesinde bu buton sağ kenara taşınıyor. Sol taraftaki üçüncü buton ise Google Asistan ve benzeri yapay zekâ uygulamalarını açmaya yarayacak.

Bugüne kadar LG G ve V serisi cihazlarında çift kamera dizilimini yatay yerleştiren LG, yeni amiral gemisinde dikey dizilimi tercih ediyor. Bu sayede AR uygulamalarında daha kararlı deneyim sunacak. Diğer markaların aksine G7'de 3.5 mm kulaklık girişinin kaldırılmadığını görüyoruz.

LG G7’nin Nisan ayı sonunda tanıtılması ve Mayıs ayı ortasında Güney Kore’de satışa sunulması bekleniyor.

Mr. Phone’un aktardıklarına göre LG G7 özellikleri şöyle olacak:

  • 6 inç IPS LCD 19:9 ekran
  • 153.2x71.9x8.2mm
  • Snapdragon 845, 6 GB RAM
  • 64 GB ve 128 GB depolama seçeneği
  • 16 MP (f/1.5) + 16 MP arka kamera 


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6336 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg g7, lg g7 çıkış tarihi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim