Anlık Bildirim

LeEco, Aralık ayında 1 milyon akıllı telefon sattı

Çin'in yeni yıldızlarından LeEco, ilk Snapdragon 820 yonga setli akıllı telefonu LeMax Pro ile adını dünyaya duyurmuştu. Firma, akıllı telefon satışlarında önemli bir ilk yıl başarısı elde etti.
Geçen yıl Le One serisi akıllı telefonlarla ilk kez pazara adım atan eski adıyla LeMax ya da yeni adıyla LeEco, büyük başarılara imza atıyor. Çin'de en hızlı yükselen 3 mobil üreticiden birisi ilan edilen LeEco, 2015 yılını önemli bir satış rakamı ile kapatmayı bildi. 

Gelen bilgilere göre, firma geçen yıl 5 milyon akıllı telefon satışı gerçekleştirdi. Geçen yılın ortalarına doğru piyasaya girmesine rağmen, elde edilen rakam oldukça dikkat çekici. Hatta firma, en hızlı 1 milyon barajını geçen yeni akıllı telefon üreticisi ünvanını da almıştı. 

Firma ilk olarak Le One, Le One Pro ve Le One Max modellerini piyasaya sürdü. 4GB RAM, Snapdragon 810 yonga seti, USB Type-C bağlantısı gibi dikkat çeken özellikleri olan seriye daha sonra Le One S modeli eklendi. Çin'in yanında Le One Max ve Le One S modelleri Hindistan'da da satışa sunuldu.


Toplam 5 milyonluk akıllı telefon satışının içerisinde Le One S modeli 3 milyon civarında pay elde etti ve firmanın en iyi satan cihazı durumunda. 5.5 inçlik Full HD ekran, 3GB RAM, Helio X10 yonga seti, 13MP çözünürlüğünde ISOCELL arka kamera gibi özelliklere sahip olan cihaz, Aralık ayında yaklaşık 1 milyon adet satmayı başardı. Modelin, Hindistan'da geçen ay ilk 5 günde 300 000 civarında sipariş alması, zaten rekor kıracağını gösteriyordu. 

LeEco'nun hedefi, bu yıl 18 milyon civarında akıllı telefon satışı yapmak. Pazara henüz giren bir firmanın, ikinci yılında bu kadar yüksek satış rakamlarına ulaşabilmesi şüphesiz büyük ses getirecektir. Firma, Snapdragon 820 yonga setini kullanan ilk akıllı telefon LeMax Pro'nun da sahibi. Hem yeni amiral gemi modeli, hem de bu yıl piyasaya çıkacak yeni modeller, LeEco'nun gücünü artıracaktır.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim