Anlık Bildirim

LeEco Le Pro 3 resmi: Snapdragon 821, 6GB RAM, 4070 mAh batarya

Akıllı telefon pazarının yeni ancak iddialı isimlerinden birisi olan Çinli LeEco, 3.5mm kulaklık girişini tamamen kaldırdığı yeni amiral gemi modelini duyurdu .

Adını ilk kez geçen yıl duyduğumuz Çinli üretici LeEco ya da eski adıyla LeTv, iddialı modeller tanıtmaya devam ediyor. İlk USB Tip-C girişli ve ilk Snapdragon 820 yonga setli akıllı telefon üreticisi ünvanına sahip olan firma yeni amiral gemi modelini duyurdu.

LeEco Le Pro 3 modelinin en dikkat çekici tarafı 3.5mm kulaklık girişinden vazgeçmesi. Son dönemde sıkça rastlamaya başladığımız bu konu yer kazanmaktan ziyade ses kalitesini arttırmayı amaçlıyor. Firmanın özel geliştirdiği kayıpsız dijital ses teknolojisi CDLA, USB Tip-C üzerinden en iyi ses kalitesini sunuyor. Kutu içerisinde USB Tip-C kulaklıklar da dahil ediliyor.

Son dönemde artık çok yaygın hale gelen alüminyum alaşım Le Pro 3 modelinde de yerini almış. Arka kısımda bir parmak izi okuyucu yer alırken cihazın kalınlığı 7.5mm olarak belirlenmiş. Ekran ise 2.5D kavis ile Premium hissi arttırıyor.

Cihazda 5.5 inçlik Full HD ekran yer alıyor. Önceki nesilden yüzde 10 daha hızlı Snapdragon 821 yonga setinden gücünü alan modele 6GB LPDDR4 RAM eşlik ediyor. Böylece Android pazarının en güçlü telefonlarından birisi ortaya çıkıyor. Modelin 8GB RAM taşıyacağı iddia edilmişti ancak olmadı.

Arka kısımda 16MP çözünürlüğündeki sensör faz algılamalı otomatik odaklama ile destekleniyor. Ön kısımda ise 8MP çözünürlüğünde geniş açılı bir kamera yer alıyor. 4070mAh kapasiteli batarya QuickCharge 3.0 özelliği ile destekleniyor. Dahili kapasite 64GB ve arttırılamıyor. Android 6.0 ile gelen modelin henüz fiyatı belli değil. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11571 kez okundu.
20 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
leeco, leeco le pro 3 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim