Anlık Bildirim

LeEco, Snapdragon 823 sürprizi yapabilir

Dünyanın ilk Snapdragon 820 yonga setli akıllı telefonuna imza atan Çinli LeEco, şimdi de Snapdragon 823 yonga seti taşıyan ilk akıllı telefonuna göz kırpıyor.

Snapdragon 820 yonga setini taşıyan ilk akıllı telefon LeMax Pro’yu yıl başında lanse ederek teknoloji dünyasına sürpriz yapan yeni adıyla LeEco veya eski adıyla LeTV, yeni bir sürprize daha hazırlanıyor. Firmanın hedefinde Snapdragon 823 yonga seti var.

Snapdragon 823 yonga seti, orijinal modelden farklı bir tasarıma sahip değil ancak değişen günümüz ihtiyaçları doğrultusunda işlemci çekirdekleri ve grafik birimleri orijinalden biraz daha hızlandırılmış. Böylece daha yüksek performans değerleri elde ediliyor. Snapdragon 820 yonga setinde performans için ayrılan 2 Kryo çekirdeği 2.15GHz saat hızında çalışırken, enerji verimliliği odaklı diğer 2 Kryo çekirdeği de 1.6GHz saat hızında çalışıyordu. 

LeEco’nun yeni amiral gemi modelinde ayrıca 8GB LPDDR4 RAM olacağı ifade ediliyor. 6GB RAM trendine yeni başladığımız için bu iddia biraz gerçek dışı kalıyor ancak 6GB LPDDR4 RAM ihtimali biraz daha önce çıkıyor. Yine 4000mAh kapasiteli batarya ve 25MP çözünürlüğünde bir sensör de iddialar arasında.

Çin medyasına göre LeEco, Snapdragon 823 yonga setini taşıyan ilk akıllı telefonu ay sonunda lanse etmeyi planlıyor. Bilindiği üzere Barselona haricinde Çin’de de MWC – Mobil Dünya Kongresi etkinlikleri yapılıyor. 29 Haziran tarihinde başlayacak etkinlikte LeEco’nun da sahne alması bekleniyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim