Anlık Bildirim

LeEco'dan kulaklık girişi olmayan akıllı telefonlar

Akıllı telefon pazarında 3.5mm standart kulaklık girişi barındırmayan modeller trendi başlayacak gibi görünüyor. LeEco, şimdiden 3 akıllı telefon hazırlamış durumda.

Apple'ın iPhone 7 ile kulaklık girişine veda edeceği iddiaları gündemdeki yerini korurken, LeEco işi çoktan pratiğe döktü bile. Firmanın yeni cihazları 3.5mm kulaklık girişi barındırmıyor.

Genelde çok ince profiller için kulaklık girişinden vazgeçen nadir de olsa modeller görüyoruz. LeEco ise 3 modelde birden bunu uygulamış. Pazarda yeni bir marka için oldukça cesur bir hamle denebilir zira kulaklık girişi tüketiciler için önemli bir bileşen. Firma, incelikten ziyade daha fazla alan kazanmak için kulaklık girişini bırakmış.

LeEco Le Max 2

Modeller, metal kasa alaşımı ve çok ince ekran çerçevesi ile dikkat çekiyor. İçlerinden bir tanesi amiral gemisi seviyesinde: LeEco Le Max 2. Bu model, aslında Le Max Pro modelinin devamı durumunda. Bilindiği gibi Le Max Pro modeli dünyanın ilk Snapdragon 820 yonga setli telefonu olarak lanse edilmişti.

5.7 inçlik 2560x1440 piksel çözünürlükte ekran ve Snapdragon 820 yonga seti cihazda korunuyor. Farklı olarak 6GB LPDDR4 RAM seviyesi belirlenmiş. Bu da modeli en iyiler arasına sokuyor. Ayrıca UFS 2.0 temelindeki 64GB depolama kapasitesi ile, son derece hızlı ve akıcı bir sistem işleyişi elde edilmiş. 

Bunun haricinde modelde 3100mAh batarya, Android 6.0 işletim sistemi, WiFi AC, Bluetooth 4.2, parmak izi okuyucu, Quick Charge 3.0, 21MP çözünürlüğünde OIS destekli arka kamera, 8MP çözünürlüğünde ön kamera şeklinde özellikler yer alıyor. Ayrıca kasa kalınlığı 8mm civarında. Modelin fiyat etiketi 390$ olarak belirlenmiş. 4GB LPDDR4 RAM ve 32GB kapasiteli versiyon ise 325$ civarında. 

LeEco Le 2 ve Le 2 Pro

LeEco Le 2 ve Le 2 Pro modellerinde ise 5.5 inçlik Full HD ekran, 3000mAh kapasiteli batarya ve 8MP çözünürlüğünde ön kamera ortak. Yonga seti, arka kamera ve RAM ise farklılık gösteriyor.

LeEco Le 2 modelinde 10 çekirdekli MediaTek Helio X20 yonga seti, 3GB LPDDR3 RAM ve 16MP çözünürlüğünde faz algılamalı otomatik odaklanan arka kamera mevcut. LeEco Le 2 Pro modelinde ise Helio X25 yonga seti, 4GB LPDDR3 RAM ve 21MP çözünürlükte faz algılamalı otomatik odaklama barındıran bir arka kamera yer alıyor.

 

LeEco'dan kulaklık girişi olmayan akıllı telefonlar Tam Boyutta Gör

2 adet Cortex-A72 ve 4+4 formatında 8 adet Cortex-A53 çekirdeği barındıran Helio X20 yonga seti, Mali-T880 grafik birimi ile birlikte geliyor. Helio X25 ise, hızları biraz daha artırmış versiyon olarak biliniyor. Seri, AnTuTu testlerinde 90-100 bin arasında değerlere imza atıyor.

Serideki 32GB kapasite eMMC 5.1 ile tatmin edici veri transfer hızlarına ulaşıyor. Modellerde kalınlık 7.5mm olarak belirlenmiş. LeEco Le 2 modeli 170$, LeEco L 2 Pro modeli de 325$ fiyat etiketine sahip.

3.5mm kulaklık girişi olmadığı için haliyle tüm yük USB Type-C girişine bırakılıyor. Tüketiciler, akıllı telefonlar için USB Type-C uyumlu kulaklıklar edinmek zorunda. LeEco, kayıpsız ses aktarımı sunan Continual Digital Lossless Audio standardı ile donattığı kulak-içi veya kulak-üstü kulaklıklar geliştirmiş durumda. Muhtemelen Apple iPhone 7 serisinde de, Lightning üzerinden ses aktarımı yapan kulaklıklar göreceğiz. Modeller Çin’de ön siparişe sunuldu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6486 kez okundu.
28 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
leeco, leeco le 2 pro ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim