Anlık Bildirim

Leica'dan sadece siyah beyaz çekim yapabilen yeni dijital fotoğraf makinesi: M Monochrom

 
Leica'dan sadece siyah beyaz çekim yapabilen yeni dijital fotoğraf makinesi: M Monochrom
Dünyanın en prestijli fotoğraf makinesi üreticileri arasında yer alan Leica, sadece siyah beyaz çekim yapabilen yeni ragefinder dijital fotoğraf makinesi M Monochrom Typ 246'yı resmi olarak duyurdu.
Firmanın artık standartlaşan retro tasarım çizgisini taşıyan Leica M Monochrom Typ 246, eski Monochrom'dan farklı olarak artık 18 megapiksel yerine 24 megapiksellik bir FF (Tam Kare) CMOS sensör barındırıyor ve renkler ile low-pass filtresini aradan çıkartarak üst seviye kaliteye sahip siyah beyaz fotoğraflar çekebiliyor. ISO aralığının 320-25000 arasında olan ve yeni geliştirilen Maestro görüntü işlem birimiyle yüksek performans vaat eden fotoğraf makinesi, çektiği görüntüleri Safir cama sahip 3-inçlik ekranında gözler önüne seriyor ve fotoğraf yanında siyah-beyaz Full HD 30p videolar da çekebiliyor.
Canlı önizleme ve "focus peaking" desteğiyle manuel netleme noktasında kullanıcılarına ciddi seviyede yardımcı olabilen Leica M Monochrom Typ 246, SD/SDHC ve SDXC hafıza kartlarına Jpeg'den harici olarak RAW formatında da kayıt gerçekleştirebiliyor ve 2GB'lık önbellek boyutuyla seri çekimde 30 kareyi görebiliyor. M Bayonet üzerine kurulan siyah beyaz canavarı, hemen hemen bütün R serisi lenslerle de rahatlıkla kullanılabiliyor.
Sadece siyah renk seçeneğiyle hazırlanan Leica M Monochrom Typ 246, Mayıs ayı sonunda 7200$ yurt dışı fiyatıyla satışa çıkıyor.
Leica'dan sadece siyah beyaz çekim yapabilen yeni dijital fotoğraf makinesi: M Monochrom
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim