Anlık Bildirim

Lenovo yeni Thinkpad P1 ve P72 modellerini duyurdu! İşte özellikleri ve fiyatı

Lenovo, yeni notebook modellerini duyurdu. Kullanıcılarına yüksek performans sunan yeni Thinkpad P1 ve Thinkpad P72 modelleri inceliği ve hafifliği ile dikkat çekiyor.
Lenovo yeni P serisi notebooklarını tanıttı. Lenovo yeni dizüstü bilgisayarları ile kullanıcılarına yüksek performans ve ince  tasarım vaat ediyor. Gelin hep birlikte Thinkpad P1 ve Thinkpad P72'nin özelliklerine bakalım.

Lenovo Thinkpad P1 ve P72 özellikleri 

Lenovo, Thinkpad P1 ve P72 modelleri 8. nesil intel Core işlemcisinden güç alıyor. İşlemcinin frekans hızı ise 4.6 GHz . Lenovo; Thinkpad P1 modelinde 4K çözünürlüğe sahip 15.6 inç ekrana yer vermiş. Büyük ekran isteyen kullanıcıları için ise Thinkpad P72 modelinde 17.6 inç ekran bulunuyor.
Grafik tarafı NVIDIA Quadro P serisi grafik kartları ile güçlendirilen yeni dizüstü bilgisayarlar, kullanıcılarına yüksek performans sunuyor.  Thinkpad P1; 64 GB'a kadar DDR4  RAM ile desteklenirken, 4TB depolama kapasitesine sahip. Thinkpad P72 ise 128 GB'a kadar DDR4 RAM desteğine ve depolama tarafında ise 6TB'a kadar hafıza seçeneklerine sahip. 
 
Lenovo yeni modellerinin ince ve hafif olmasına da özen göstermiş. Tanıtılan model 18.4mm kalınlığa ve 1.7 kilogram ağırlığa sahip. Thinkpad P1 ve Thinkpad P72 bağlantı seçenekleri tarafında  kullanıcılara SD kart okuyucu, HDMI, Ethernet girişi ve Thunderbolt 3 bağlantısı sunuyor.
Thinkpad P1 ve Thinkpad P72 sırasıyla 1949 ve 1799 dolar fiyat etiketine sahip. Yeni modeller Ağustos ayı sonunda teknoloji mağazalarındaki yerini alacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim