Anlık Bildirim

LoJack koruma yazılımı bir güncelleme ile Galaxy S4'e gelecek

LoJack koruma yazılımı bir güncelleme ile Galaxy S4'e gelecek

Samsung, geçen ay piyasaya sunduğu Galaxy S4 modeli ile ilgili önemli bir yeniliğe daha imza atmaya hazırlanıyor. Dizüstü cihazları için LoJack koruma yazılımının sahibi Absolute Software, mobil dünyaya Android işletim sistemi ile girmeyi planlıyor. 

Yapılan duyuruya göre Absolute Software, yazın ilk günlerinde kullanıma sunacağı Android uygulaması LoJack için Galaxy S4'e özel bir imtiyaz tanıyacak. 

Uygulama Galaxy S4 modeline yazılım seviyesinde entegre edilecek ve fabrika ayarlarına döndürülse dahi silinmeyecek. Sonrasında bir süre daha Samsung cihazlarına özgü olarak uygulama kullanılmaya devam edecek. 

LoJack ile kullanıcılar herhangi bir çalıntı veya kayıp olayına karşı GPS ile takip, cihazı uzaktan kilitleme, fotoğraf, şifre gibi pek çok önemli bilgiyi silme gibi işlemler yapılabiliyor.

Ayrıca hizmete göre firma kayıp cihazın yerini tespit ederek elde etme yoluna da gidebiliyor. Hizmetin yıllık bedeli 30$'dan başlıyor. Samsung bir güncelleme ile LoJack yazılımını Galaxy S4'e entegre edecek. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim