Anlık Bildirim

Logitech üst seviye mikrofon üreticisi Blue Microphones’u satın aldı

Snowball ve Yeti gibi popüler mikrofon serilerine sahip olan Blue Microphones firması artık Logitech bünyesinde faaliyet gösterecek. Logitech yayıncılık alanında iddialı olmak istiyor.

Yayıncılık alanında daha aktif bir rol üstlenmek isteyen çevre birimleri üreticisi Logitech, önemli bir satın alıma imza attı. Üst seviye mikrofonlar üreten Blue Microphones şirket çatısı altına katıldı.

İddialı konuma geldi

Blue Microphones firması 4000$ seviyelerine kadar çıkan üst sınıf USB mikrofonları ile biliniyor. Snowball ve Yeti gibi popüler serilere sahip olan Blue Microphones ağırlıklı olarak profesyonellere yönelik üretim yapmaktaydı. Son dönemde oyun ve içerik yayıncılığının popüler olması şirketin stratejisini de yenilemesine neden olmuştu.

Logitech hali hazırda Logitech G, Astro Gaming, Jaybird ve Ultimate Ears markalarına sahipti. Blue Microphones markaları da kalitesi korunarak bu portföyün içerisine dahil olacak.

Oyun yayıncılığı ve canlı içerik yayıncılığı konusunda firmayı biraz daha öne çıkaracak olan bu satın alım için 117 milyon dolarlık nakit bir ödeme söz konusu olacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim