Anlık Bildirim

MOBA türündeki Ace of Arenas, belirli bir bölgedeki mobil oyuncuların beğenisine sunuldu

MOBA türündeki Ace of Arenas, belirli bir bölgedeki mobil oyuncuların beğenisine sunuldu
 
MOBA türünün mobil platformlardaki temsilcilerine bir yenisi daha eklendi. Gaea Mobile'ın "Ace of Arenas" adlı MOBA oyunu Asya-Pasifik bölgesindeki Android ve iOS kullanıcılarının beğenisine sunuldu.

Türe mensup oyunlar şimdiye kadar masaüstündeki başarıyı mobil platformlarda yakalayamamış olsa da, Ace of Arenas benzerlerinden farklı olarak karakter kontrollerini sanal joystickler yardımıyla sağlamaya imkan veriyor. Bu yöntem her ne kadar türe ilgi duyan oyuncuların klavye ve fare kombinasyonun da bulduğu performansı yakalayamayacak olsa da mobil cihazlarda farklı bir deneyim vaat ediyor.

Benzerlerinde olduğu gibi farklı yeteneklere sahip çeşitli kahramanların yer aldığı Ace of Arenas'da 1'e 1, 2'ye 2 ve 3'e 3 karşılaşmalar gerçekleşebiliyor. Ayrıca botlara karşı mücadele imkanı da sunan oyun, bu sayede internet bağlantısı olmasa bile mobil oyuncuları arenalara dahil etmiş oluyor.

Şu an için belirli bir alandaki kullanıcıların hizmetine sunulan free to play yapıdaki Ace of Arenas'ın tam olarak ne zaman tüm dünyadaki Android ve iOS kullanıcılarıyla buluşacağı ise halen belirsizliğini koruyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim