Anlık Bildirim

MSI'dan oyunculara yönelik Z170A Krait Gaming 3X anakart

Üst seviye oyuncu donanımlarına ilgi gösteren tüketicilere yönelik olarak, askeri standartlarda dayanıklılık sunan MSI Z170A Krait Gaming 3X anakart modeli geliyor.

Bilgisayar pazarında halen ilgiyi üzerinde tutmayı başarabilen ender segmentlerden olan oyuncu donanımları, her gün yeni bir ürün kazanmaya devam ediyor. Segmentte GAMING markası ile faaliyet gösteren MSI, premium seviyede yer alacak yeni bir anakart duyurdu.

MSI Z170A Krait Gaming 3X anakart modeli, Intel Skylake tabanlı Core, Pentium ve Celeron işlemcileri ile uyumlu. Hız aşırtma ile 3600MHz üzerine kadar DDR4 belleklere destek veren ATX anakart, ayrıca DDR4 Boost teknolojisi ile elektromanyetik çakışmalardan modülleri koruyor. Dayanıklı Steel Armor PCIe slotları ise SLI ve CrossFire teknolojilerini destekliyor.


Oyuncu tarafında ise, Intel i219 Ethernet bağlantıları, Intel LAN Protect ile en gecikmesiz şekilde sağlanırken, stüdyo kalitesinde ses tecrübesi yakalanmaya çalışılıyor. Askeri standartlarda dayanıklı yeni Titanium bobinler ve diğer bileşenler ile anakartın kullanım ömrü daha da uzuyor. Ayrıca 24-pinli ATX ve 8-pin EPS güç bağlantıları üzerinden enerji çekilirken, 7 fazlı VRM ile kontrol ediliyor.

EZ Debug LED
'ler ile anakarttaki sorunların daha çabuk fark edilmesi mümkün. Ayrıca aşırı voltaj koruması, oyunlarda FPS değerlerini tek tuşla artırabilme, OBS Streaming oyun akış yazılımı, oyunların tuşlara atanabildiği GAMING Hotkey gibi çeşitli avantajlar sunuluyor.

Bağlantı ve genişleme seçenekleri olarak, USB 3.1 Gen 2, USB 3.1 Gen2 Type-C, Turbo M.2 32Gb/s, SATA Express 10 Gb/s, Turbo U.2 yer alıyor. MSI Z170A Krait Gaming 3X anakartının fiyatı henüz açıklanmadı.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim