Anlık Bildirim

MSI'dan yeni bir oyuncu bilgisayarı ve harici ekran kartı docku

Oyuncu bilgisayarı segmentinde son dönemde önemli hamleler yapan Tayvanlı MSI, dün yeni bir oyuncu bilgisayarı ve harici ekran kartı dockunu tanıttı.

13.3 inçlik parlamayı önleyen ekranında 2560x1440 piksel çözünürlük sunan GS30 Shadow adlı ürün, adı açıklanmayan Core i7 işlemci barındırırken grafik tarafında tüm yükü Iris Pro entegre birimine bırakmış.

16GB'a kadar 1600MHz DDR3L RAM ve Super Raid bağlantılı iki M.2 SSD ile sistemi destekleyen cihaz 720p çözünürlükte bir web kameraya da sahip. Modelde bunun yanında arka aydınlatmalı klavye, SUB 3.0 girişi, SD kart okuyucu, HDMI 1.4b portu, Ethernet, 5. nesil WiFi, Bluetooth 4.0, 4 hücreli batarya şeklinde özellikler mevcut. Modelin kalınlığı 19mm'de tutulurken ağırlığı da 1.3kg olmuş.

Harici ekran kartı docku ise GamingDock adını taşıyor ve GS30 Shadow için tasarlanmış. Ancak içi boş desek yeridir zira ekran kartını tüketicinin alması gerekiyor. Bir çift hoparlör ve USB girişleri barındıran dockun USB 3.0 üzerinden bilgisayara bağlandığı tahmin ediliyor. Fiyat konusunda bilgi verilmeyen GS30 Shadow ve GamingDock ürünlerinin önümüzdeki aylarda satışa sunulacağı belirtiliyor.  
MSI'dan yeni bir oyuncu bilgisayarı ve harici ekran kartı docku

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1179 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, msi
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim