Anlık Bildirim

MSI'ın en iddialı anakartı hazır: Big Bang XPower II

MSI yüksek performans segmenti için hazırladığı en iddialı anakart modeli olan Big Bang XPower II'yi bugün yaptığı açıklamayla resmi olarak duyurdu. Intel'in LGA2011 platformu için geliştirilen anakart, X79 çipsetini kullanıyor ve Sandy Bridge-E işlemci ailesine destek sunuyor. Hız aşırtma meraklısı donanım tutkunları ve oyuncular için hazırlanan anakart, tasarım özellikleri, yüksek kaliteli komponentleri ve özellikleriyle dikkat çekiyor. 
770 Watt'a kadar güç sağlayabilen Hibrit Dijital Güç destekli 22 fazlı tasarıma sahip olana anakart, Military Class III serisi Hi-c CAP, SFC, Solid CAP ve DrMOS II gibi yüksek kaliteli komponentlere sahip. İşlemci için ikiadet 8pin konnektörüne yer verilen Bing Bang XPower II'de yedi adet PCIe x16 slotu bulunuyor ve bunlardan dört tanesi PCI Express 3.0 spesifikasyonuna destek sunuyor. 4 yollu SLI ve Crossfire kurulumlarına olanak tanıyan anakart, 8 adet DIMM slotu üzerinden 128GB'a kadar DDR3-2400MHz bellek ile kullanılabiliyor. Hız aşırtma tutkunlarının daha yüksek bellek hızlarına da çıkabileceği anakarta, bu açıdan ileri seviye ince ayar seçenekleri sunan gelişmiş UEFI BIOS tasarımı eşlik ediyor. 
MSI'ın en iddialı anakartı hazır: Big Bang XPower II
İleri seviye kullanıcılar için daha gelişmiş kontrole olanak tanıyan anakartta PCIe CeaseFire anahtarları ile slot yönetimi, V-check noktaları ile donanımsal voltaj kontrolü ve OC butonu gibi detaylar da bulunuyor. Depolama sürücüleri için 6 adet SATA-III portuna, dört adet SATA-II portuna, çift Gigabit Ethernet bağlantısına, Creative'in SoundBlaster X-Fi MB2 yazılımı ile destkelenen Realtek ALC892 7Ç1 kanal ses kontrolcüsüne, 6x USB 3.0 konnektörüne, hata analizi için debug LED'e, grafik tabanlı Click BIOS II, çoklu BIOS, FireWire konnektörü ve Winki 3 anında hazır işletim sistemi gibi özellikler de Big Bang XPower II'nin uzun özellik listesinde yer alan detaylardan bazıları.
MSI'ın en iddialı anakartı hazır: Big Bang XPower II
Siyah renkli baskılı devre tasarımı üzerinde mermi tasarımlı soğutucusu ile agresig bir görünüm sergileyen anakart, MSI'ın güncel ürün gamı içerisinde Intel platformu için hazırlanmış en kaslı ve gelişmiş model olarak ta gösterilebilir. Yakın gelecekte satışa sunulması beklenen Big Bang XPower II'nin son kullanıcılar için tavsiye edilen son kullanıcı satış fiyatı henüz açıklanmazken, ön-sipariş listelerine 431 Avro seviyesinden girmeye başladığını söyleyebiliriz. 


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7667 kez okundu.
33 kişi, toplam 40 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
overclock, msi ve yüksek performans
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim