Anlık Bildirim

Mazement'in iOS versiyonunun çıkış tarihi açıklandı

Mazement'in iOS versiyonunun çıkış tarihi açıklandı
Finlandiya kökenli bağımsız geliştirici Wronghut tarafından geçtiğimiz yılın ağustos ayında Android ve iOS platformları için duyurusu yapılan aksiyon-puzzle oyunu Mazement'in iOS platformu için çıkış tarihi nihayet açıklandı.

Bloklar ve kürelerin beraber mutlu bir şekilde yaşamasından rahatsız olan bir pramidin bu iki türün arasını bozmasıyla başlayan Mazement'te bloklar tarafından hapsedilen küreleri kurtarmaya çalışacağız. Bunu yaparken de çeşitli bulmacaları çözüp labirentleri aşacağımız yapımın, Unity 3D grafik motoruyla geliştirildiğini de belirtelim. Oynanış videosuna baktığımızda yapımın kontrollerinin jiroskop, ivme ölçer ve dokunmatik ekran üçlüsüyle sağlandığı da gözlerden kaçmıyor. 

Labirentlerle dolu bir dünyada sürükleyici bir oyun deneyimi sunmayı planlayan yapımın, çeşitli güç arttırmalarının yanı sıra, bölüm sonu canavarını da karşımıza çıkartacağını belirtelim. 

Android versiyonu için henüz kesin bir çıkış tarihi verilmiş olmasa da iOS versiyonu 4 Nisan tarihinde Appstore'da yerini alacak yapımın nasıl bir deneyim sunacağını hep birlikte göreceğiz. 
 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim