Microsoft daha önce, yaklaşan 2019 Mobil Dünya Kongresi (MWC) kapsamında HoloLens 2 için bir basın etkinliği düzenleyeceğini onaylamıştı. Şimdi ise HoloLens'in mimarı Alex Kipman, karma gerçeklik gözlüğünün lansmanı ile ilgili kısa bir teaser paylaştı.
Ayrıca Bkz. "Sevgililer Günü hediye fikirleri Amazon.com.tr’de"
Yayınlanan 42 saniyelik videoda gözlük hakkında çok fazla bilgi verilmediğini görüyoruz. Sadece HoloLens 2'nin 24 Şubat'ta tanıtılacağını doğruluyor. Mobil Dünya Kongresi resmi olarak 25 Şubat'ta başlayacak ancak birçok şirket bir gün öncesinden ürün duyurularını yapacak.
Daha geniş bir görüş alanına sahip olacak
HoloLens 2'nin Qualcomm Snapdragon 850 ARM işlemciden güç alacağı ve daha hafif bir gövdeye sahip olacağı söyleniyor. Ayrıca cihazın daha geniş bir görüş alanı sunacağına yönelik bilgiler de var.
Bu yeniliklerin HoloLens'i teknoloji dünyasında popüler bir ürün haline dönüştürmek için yeterli olup olmayacağını önümüzdeki süreçte hep birlikte göreceğiz.
https://www.youtube.com/watch?v=BC7xSl394u4 Yorum Yaz Paylaş Tweetle Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


U
unununium
19 saat önce
Motor ucubeye benziyor futuristik tasarım yapacağım diye daha da kötü yapmışlar
bakalım 2 nasıl olacak.