Anlık Bildirim

Microsoft Surface Pro 4 parçalarına ayrıldı

iFixit bu sefer yazılım devi Microsoft'un yeni hibrit çözümü Surface Pro 4'ü masaya yatırdı. Gelişmiş ürünün tamir puanı ise yerine geldiği "Surface Pro 3" kadar kötü çıktı.
Microsoft Surface Pro 4 parçalarına ayrıldı
 
Piyasaya sunulan elektronik ürünlerin içini açarak tamir edilebilirlik durumları hakkında bilgilendirici içerikler üreten iFixit, bu sefer Microsoft'un yeni hibrit modeli Surface Pro 4'ü masaya yatırdı
Microsoft tarafından kısa süre önce duyurulan Surface Pro 4, iFixit ekibi tarafından 17 adımda açılarak 10 üzerinden 2 puan aldı ve geçen dönemde kullanıma sunulan Surface Pro 3 ile benzer olarak tamirinin oldukça zor olduğu cihazlar arasında yerleşti.
Tek olumlu yorumu SSD biriminin değiştirilebiliyor olmasıyla alan Microsoft Surface Pro 4, olumsuz olaraksa bataryanın anakarta çok kuvvetli yapıştırıcılar ile sabitlenmiş olması, standart olmayan bağlantıların ekranı çıkartmayı zorlaştırması ve bunun her tamir sürecinden tekrarlanması yorumlarını aldı. LCD ile camın diğer cihazda da olduğu gibi birbirine yapıştırılmış şekilde gelmesiyle tamirinin hem pahalı hem de zor olduğu hibrit bilgisayar, gereğinde fazla yapıştırıcı kullanımıyla da süreci neredeyse imkansız hale getirdi.
iFixit tarafından Microsoft Surface Pro 4 için hazırlanan yeni sayfaya buradan ulaşabilirsiniz. İçini açma sürecini ise aşağıda yer alan bağlantı üzerinde adım adım takip edebilirsiniz.
Microsoft Surface Pro 4 parçalarına ayrıldı
 

Microsoft Surface Pro 4 Teardown

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim