Anlık Bildirim

Microsoft Surface Pro 7'nin basın görselleri sızdı

Teknoloji devi Microsoft'un 2 Ekim tarihinde düzenleyeceği etkinlikle birlikte tanıtacağı Surface Pro ve Surface Laptop modellerinin sızan basın görselleri cihazlara dair merakları gideriyor.
Microsoft, yeni nesil Surface Pro ve Surface Laptop modellerini Çarşamba günü yani 2 Ekim tarihinde düzenleyeceği özel bir donanım etkinliğinde tanıtacak. Ancak cihazların tanıtımından önce sızan basın görselleri bazı detayları öğrenmemizi sağlıyor.

Büyük donanım iyileştirmeleriyle geliyorlar

Aslında şirketin Surface Pro 7 ve Surface Laptop 3'ü tanıtmak için kullanacağı pazarlama materyallerinin bir parçası olan bu basın görselleri, bu iki cihaz hakkında pek fazla açıklama sunmuyor. Arkadan görülen Surface Pro 7 ve Surface Laptop 3, gerçekten de önemli gelişmeler beklendiği halde, tasarım açısından çok fazla değişiklikle gelmeyecek gibi görünüyor. Birkaç gün önce sızan bir rapor  Surface Pro 7'nin, biri mevcut cihazın tasarımına bağlı olacak şekilde iki farklı sürümle gelebileceğini gösteriyordu. İkincisinin daha küçük çerçevelere sahip bir model olması bekleniyor. Her iki cihazın da donanım açısından büyük iyileştirmelerle gelmesine ise kesin gözüyle bakılıyor.
Surface Laptop 3’e gelince, bu yılki en büyük değişiklik 15 inçlik bir modelin eklenmesi. Bu modelin ise Microsoft Surface cihazlarda kullanılan ilk AMD çipine sahip olması bekleniyor. Ayrıca USB-C bağlantı noktasının, Surface ailesinde daha yaygın bir özellik haline geleceği ve yeni renk seçeneklerinin de sunulması muhtemel. Cihazlarla ilgili tüm detayları ise yarın düzenlenecek olan Microsoft etkinliğinde öğrenebileceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim