Anlık Bildirim

Microsoft Surface Pro 7'nin donanım konfigürasyonları sızdı

Microsoft önümüzdeki 2 Ekim tarihinde düzenleyeceği etkinlikle birlikte Surface Pro 7 modellerini görücüye çıkaracak. Yeni sızıntı cihazların hangi konfigürasyonla geleceğini ortaya koyuyor.
Teknoloji devi Microsoft'un önümüzdeki 2 Ekim etkinliğinde Surface Pro 7'yi tanıtması bekleniyor, ancak şu ana kadar bu model hakkında çok az bilgi sızdırıldı. Ortaya çıkan yeni bir sızıntı cihazın birkaç konfigürasyonla satışa sunulacağına işaret ediyor.

Beş farklı konfigürasyonla gelecek

Alman WinFuture sitesinde yayınlanan yeni bir rapor, Microsoft'un mümkün olan fazla sayıda potansiyel alıcıyı hedeflemeye yönelik olarak, Surface Pro 7'yi toplam beş farklı sürümde satışa sunacağını ortaya koyuyor. Sızan bilgilere göre şirket Surface Pro 7'yi Intel Core i3,  Intel Core i5 ve Intel Core i7 olmak üzere üç farklı yapılandırma seçenekleriyle tanıtacak. Bu modeller ise sırasıyla şu şekilde olacak:
Microsoft Surface Pro 7, Intel Core i3, 4GB RAM, 128GB SSD
Microsoft Surface Pro 7, Intel Core i5, 8GB RAM, 128GB SSD
Microsoft Surface Pro 7, Intel Core i5, 8GB RAM, 256GB SSD
Microsoft Surface Pro 7, Intel Core i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
Microsoft Surface Pro 7, Intel Core i7, 16 GB RAM, 512 GB SSD
İyi haber şu ki tüm modeller SSD depolama alanı ile birlikte gelecek ancak bu alanın maksimum 512 GB olması ise işin kötü tarafı. Şimdilik 1 TB'lik modelle ilgili bir bilgi yok ancak talebe bağlı olarak böyle bir versiyon da satışa sunulabilir. Cihazların fiyatlarıyla ilgili bir bilgi ise henüz paylaşılmış değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim