Anlık Bildirim

 

Business Insider ile röportaj yapan Xbox Başkanı Phil Spencer, Xbox’ın uzun zamandır beklenen yeni konsolu Xbox One X hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Spencer, son derece güçlü donanımlarıyla konsol sektörünün tartışmasız en güçlüsü olacak Xbox One X’in Microsoft’a kâr sağlamayacağını dile getirdi.

Spencer, Microsoft’un Xbox One X’i üretmek için ne kadar harcadığından bahsetmedi ve konuyla ilgili diğer detaylara değinmedi, ancak konsol satışının “işin kâr sağlamayan bölümü” olduğunun altını çizdi.

Xbox One X tüm detaylarıyla tanıtıldığında fiyata tepkiler yağmıştı. Öte yandan Microsoft yetkilileri, bu fiyatın Xbox One X donanımları için son derece uygun olduğunu söylemiş ve hatta böyle bir konsolu, bu fiyat üzerinden satışa sunacaklarından ötürü “gurur duyduklarını” dile getirmişlerdi. Spencer’ın açıklamalarına göre şirketin konsol satışından kâr elde etmeyecek olması, Microsoft’un Xbox One X’i satışa sunarak risk alacağını gösteriyor.

 

Oyun satışlarından kâr elde edecek

Xbox Başkanı, Microsoft’un yeni konsola özel olacak oyunlardan kâr elde etmeyi amaçladığını da paylaştı. Net olarak dile getirilmedi fakat bu açıklamadan yola çıkarak Xbox One X’in oyun fiyatları sıradan Xbox oyunlarından daha pahalı olacağını söyleyebiliriz.

Microsoft, 35 oyunun Xbox One X üzerinden oynanabilmesini sağlayacak güncellemeler alacağını ve daha fazlasının da sırada olduğunu duyurdu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3100 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xbox one x, Ev Elektroniği
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim