Anlık Bildirim

Microsoft akıllı saatinin detayları netleşiyor

Microsoft akıllı saatinin detayları netleşiyor
Microsoft'un diğer pek çok firma gibi kendi akıllı saatini hazırladığı iddiası bilindiği üzere zaman zaman dillendiriliyor. Forbes kaynaklarından gelen son rapora göre ise Microsoft önümüzdeki yaz aylarında akıllı saatini duyurabilir.
Raporda saatin Windows Phone işletim sisteminin yanında, Android ve iOS işletim sistemlerini destekleyeceği de belirtiliyor. İçeriğinde yer alan sensörler yardımıyla gün boyu kullanıcısının kalp atışları gibi sağlık durumunu kontrol edecek olan akıllı saatin 2 güne varan bir batarya ömrü sunacağı da belirtilen detaylar arasında. Spor bir tasarıma sahip olacağı söylenen saatin genel hatlarıyla Samsung Gear Fit'e benzer bir görünüme sahip olacağı da raporda yer alan bir diğer detay.
Kinect'in babası olarak ifade edilen Alex Kipman'ın akıllı giyilebilir cihazlar bölümünde Windows'u ufak ekranlara uyumlu hale getirmeye çalıştığı da bir süredir bilinen bir diğer gerçek.
Microsoft'un önümüzdeki yaz aylarında akıllı saatini duyurup duyurmayacağına dair bir kesinlik yok ancak her platformla uyumlu ve bu tarz sensörler yardımıyla kullanıcısının sağlık bilgisini kontrol eden bir akıllı saatin sporcu ve günlük kullanıcının ilgisini çekebileceği düşünülüyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
2 Kişi Okuyor (0 Üye, 2 Misafir) 2 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
722 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Cep Tel Aksesuarları, akıllı saat ve
2 etiket daha microsoft smartwatch
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim