Anlık Bildirim

Microsoft'un yeni Surface tabletleri ile ilgili detaylar netleşiyor

Microsoft'un yeni Surface tabletleri ile ilgili detaylar netleşiyor

Yarın itibariyle tanıtılması beklenen Microsoft'un yeni Surface tablet(ler)i ile ilgili detaylar giderek netleşiyor. Surface Pro 3 olması beklenen yeni tabletin yanında Surface Mini adında küçük boyutlu bir tablet de gündemde.

Microsoft'un yeni amiral gemisi tableti olması beklenen Surface Pro 3'ün boyutu 12 inçe yükselirken, ekran çözünürlüğünün Full HD olacağı sanılıyor. Önceki modellerin aksine Home butonu dikey kenarda yer alıyor. Surface Pro 3 fiyat ve donanıma göre 5 farklı versiyon ile tüketicilere sunulacak. 

Intel Core i3 işlemci-4GB RAM-64GB kapasiteli versiyon 799$ iken, Core i5 işlemci-4GB RAM-128GB kapasiteli versiyon 999$, Core i5 işlemci-8GB RAM -256GB kapasiteli versiyon 1299$, Core i7 işlemci-8GB RAM-256GB kapasiteli versiyon 1549$, Core i7 işlemci-8GB RAM-512GB kapasiteli versiyon ise 1949$ şeklinde fiyat etiketine sahip olacak.

Surface Mini ise 7.5 inçlik bir ekrana sahip olacak ve 1080x1440 piksel çözünürlük sunacak. 4:3 ekran oranı ve ekran kalemi desteği sunacak olan Surface Mini modelinin mesajlaşmaya yönelik olarak hazırlandığı belirtiliyor. Abilerinin aksine Surface Mini modelinde arka stand yer almıyor ve harici aksesuarlar ile sağlanıyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1167 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, microsoft ve microsoft surface
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim