Anlık Bildirim

Mobil Atölye'nin hava durumu uygulaması Weatherport'u denedik

Mobil Atölye'nin hava durumu uygulaması Weatherport'u denedik
Mobil Atölye'nin iOS platformu için geliştirdiği "Weatherport" adlı hava durumu uygulamasını donanimhaber.com ailesi adına denedik.

iOS platformunda pek çok hava durumu uygulaması bulunuyor. Bu uygulamalardan biri olan Weatherport'u farklı kılan detay ise, kolay kullanımı ve sade arayüzü. Aralarında kolaylıkla geçiş yapılabilen 3 farklı sayfadan oluşan uygulama, bu sayfalar altında ayarlar menüsünü, günlük ve haftalık tahminleri kullanıcılarına sunuyor. Uygulamanın sade tasarımı sayesinde bu sayfalara ufak kaydırma hareketiyle erişilebilirken, ayarlar tek bir dokunuşlar değiştirilebiliyor.

Ayarlar menüsü altında uygulamaya favori şehirler eklenebilirken, tahminlerin birimleri ve bildirim zamanlaması düzenlenebiliyor. Uygulamaya sadece dört tane favori şehir eklenebiliyor. Bu durum pek çok kullanıcı için yeterli olsa da daha fazlasına ihtiyaç duyan kullanıcıları tatmin etmeyecektir.

Weatherport'da hava durumu tahminlerine göre, değişen duvar kağıtlarına da yer verilmiş. Ancak, bu duvar kağıtları sonrasında kullanıcı tarafından değiştirilemiyor. 
Uygulamada hava durumu tahminlerini Twitter üzerinden paylaşma seçeneği de yer alıyor. Bu seçenek uygulamaya sosyal bir yön katmış olsa da, paylaşım seçeneğinin sadece Twitter ile sınırlı tutulması uygulamanın en büyük eksileri arasında yer alıyor.

Mobil Atölye, Weatherport'da hava durumu tahminlerini sade tasarım ve kolay kullanım ile birleştirmeyi başarmış. Tabi ki de uygulamanın eksiklikleri yok değil. Bu eksikliklerin başında özelleştirme seçeneklerinin azlığı ve sosyal paylaşımın kısıtlı olması yer alıyor. Weatherport bu eksiklere rağmen iOS kullanıcılar için farklı bir alternatif oluşturuyor. Weatherport'a aşağıdaki Appstore bağlantısı üzerinden erişebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim