Anlık Bildirim

Modernleştirilmiş komut satırı Windows Terminal kullanıma sunuldu

Microsoft'un geçtiğimiz ay duyurduğu, birden fazla sekme ve emoji desteği ile güncellenen yeni komut satırı Windows Terminal, Microsoft Mağazası'nda indirmeye sunuldu.
Windows işletim sisteminde yıllardır varlığını sürdüren komut satırı, modern bir görünümle karşımızda. Microsoft'un Build 2019 geliştirici konferansında duyurduğu Windows Terminal adlı araç artık Microsoft Mağazası'ndan indirilebiliyor.

Önizleme sürümü yayında

Microsoft, Windows Terminal'in piyasaya sürüldüğünü onaylayan resmi bir yazı yayınladı ve modernleştirilmiş komut satırını kullanıcıların beğenisine sundu. Windows Terminal şimdilik önizleme sürümü olarak indirilebiliyor ve şirket 2019 kışında Terminal 1.0 adlı sürümü indirmeye sunacağını açıkladı.
Yeni Windows Terminal uygulaması, çoklu sekme desteği, GPU hızlandırmalı DirectWrite / DirectX tabanlı metin oluşturma motoru, birçok ayar desteği ve kullanıcıların Terminal'in görünümünü kişiselleştirmesini sağlayan yapılandırma seçenekleri gibi birçok yeni özelliğe sahip. Windows 10 kullanıyorsanız, Windows Terminal'i kaynak kısmındaki linke tıklayarak Microsoft Mağazası'ndan indirebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim