Anlık Bildirim

Monster Notebook Avrupa’nın en büyük oyun bilgisayarı mağazasını Ankara’da açıyor

Güçlü donanımlara sahip, iddialı oyuncu bilgisayarları ile tanınan Türk üretici Monster Notebook, Avrupa'nın en büyük oyuncu bilgisayarı mağazasını Ankara'da açıyor.
Yüksek performanslı dizüstü bilgisayarlar üreten Türk bilgisayar üreticisi Monster Notebook, ülkemizdeki üçüncü oyuncu bilgisayarı mağazasının açılışını yapmaya hazırlanıyor. İlk olarak 2016 yılında İstanbul’da yalnızca oyuncu bilgisayarlarından oluşan, workshop benzeri bir mağaza açan Monster Notebook, daha sonrasında aynı konseptte başka bir mağazasını da İzmir’de açtı. Şirket şimdi ise bu mağazalarına bir yenisini daha ekliyor.
Ankara’da, Çankaya Farilya İş Merkezi’nde açılacak olan yeni mağaza aynı zamanda toplam 800 metrekarelik alanıyla Avrupa’nın ve ODKA(Orta Doğu ve Kuzey Afrika) bölgesinin en büyük oyuncu bilgisayarı mağazası olacak. Mağazanın açılışı 13 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’da basın mensuplarının ve ziyaretçilerin katılımıyla gerçekleşecek.
Monster Notebook’un Kurucusu ve Genel Müdürü İlhan Yılmaz, konuyla ilgili düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi, “Monster olarak nihai hedefimizin Türkiye’den teknoloji alanında bir dünya markası çıkarmak olduğunu her seferinde dile getiriyoruz. Elbette bunun ilk aşaması kendi ülkemizde büyük bir teknoloji markası olmak. İzmir ve Ankara mağazalarının bu ilk aşamayı gerçekleştirme yolunda çok önemli olduğuna inanıyorum. Bu yüzden bizim için çok büyük anlamı olan bu günde tüm oyuncuları Çankaya’daki mağazamızın açılışına davet ediyorum.”
Monster Notebook Avrupa’nın en büyük oyun bilgisayarı mağazasını Ankara’da açıyor
 
Monster Notebook, yeni mağazasında en yeni oyun teknolojilerini Ankara’daki oyun ve teknoloji meraklılarına sergileyecek. Ziyaretçiler mağazada Monster oyuncu bilgisayarı modellerinin yanında markanın mekanik klavye, oyuncu kulaklığı ve faresi gibi oyunculara yönelik farklı donanımlarını da görme ve deneme şansı yakalayacaklar. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8554 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
monster notebook, oyuncu bilgisayarı ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim