Anlık Bildirim

Motion Sensor ile iOS cihazınız hareket algılayabiliyor

Evinizde basit bir düzenek ile hareket algılayıcı güvenlik kamerası kurmak istiyorsanız, Motion Sensor uygulaması, iOS tarafında ucuz yollu bir alternatif sunmayı planlıyor.

Güvenlik kameralarında hareket algılama teknolojisi, ayrı bir altyapı gerektiriyor ve daha fazla maliyet ortaya çıkarıyor. iOS platformu için satışa sunulan Motion Sensor adındaki uygulama ise, temel manada cihazınızı bir güvenlik kamerasına dönüştürüyor.


Entegre kamera yazılımı sayesinde, hızlı bir şekilde izlemeye başlayan uygulama, sürekli kamera kaydı yapmıyor. Ayarladığınız hassasiyet seviyesinde kadrajda bir hareket gördüğünde, anında kayda geçiyor. İsterseniz ses, ışık veya titreşim ile uyarı veriyor veya kayıtları hızlıca Dropbox üzerine yüklüyor. Eğer iOS cihazı yerinden oynatılırsa, bu kez mail ile kullanıcısına bilgi veriyor.

Uygulamayı uzun sürekli amaçlar için kullanacaksanız, bir enerji kaynağına bağlamanız gerekiyor. Diğer taraftan sabit duracağı için, iPhone yerine iPod veya iPad gibi cihazları tercih edebilirsiniz. Uygulama 2.69TL fiyat etiketine sahip.


iOS
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim