Anlık Bildirim
 
Mozilla geliştirdği Firefox’ta son 1 yıl içerisinde kaydadeğer gelişme katetti. Vakıf önce Quantum tarayıcı motoruyla hızına hız katarken verimliliğini de arttırdığı tarayıcısına kullanışlı özellikler eklemeye devam ediyor.

Price Wise 

Mozilla’nın duyurduğu 2 özellikten ilki Price Wise. Şu an için Best Buy, eBay, Amazon, Walmart ve The Home Depot’la sınırlı alışveriş sitelerinden eklediğiniz ürünlerin fiyatlarını ufak bir pencere üzerinden görüntülemenizi sağlayan eklenti ayrıca listenizdeki ürünlerin fiyatında düşüş veya artış olduğunda da size bunu bildirebiliyor. Aracın şu an için sadece ABD içinde geçerli olduğunu not düşelim.

Email Tabs 

Bir çoğunuza garip gelebilir ancak hatırı sayılır miktarda insan halen kaydetmek istediği linkleri yer imlerine ekleyip bunları cihazları arasında senkronize etmek yerine bu adresleri kendi mail adresine e-posta olarak göndermeyi tercih ediyor.
Bu sebeple bu tercihe sahip kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmak adına Email Tabs’ı geliştiren yazılım vakfı bu sayede yaklaşan alışveriş döneminde kullanıcıların alışverişlerini pratikleştirmeyi amaçlıyor. Dilerseniz sayfanın sadece linkini kendize gönderebildiğiniz Email Tabs ile sayfanın ekran görüntüsünü veya tüm sayfayı da e-posta olarak alabiliyorsunuz.

Mozilla’nın bu 2 yeni Test Pilot deneyinden faydalanmak istiyorsanız Firefox tarayıcınıza şu adresten Test Pilot’u kurmanız ve bu adresten Price Wise’ı ve buradan da Email Tabs’ı ekleyemeniz yeterli. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim