Anlık Bildirim
 
AMD geçtiğimiz hafata düzenlediği etkinlikte hatırlayacağınız üzere yeni Zen 2 mimarisinin satır başlarını bizlerle paylaşmıştı. Oldukça heyecan verici detaylara sahip yeni mimari son gelen bilgilere göre açıklanandan daha da rekabetçi gelebilir.

%29.4 daha hızlı 

Üreticilerin tam sayı ve kayar nokta testlerinde 4.53 puan elde eden ilk yonga örnekleri bu haliyle 3.5 puan alan Zen mimarili seleflerine göre %29.4 oranda daha hızlı konumda.
Testin gündelik hayatta kullanılan bir test olmaması nedeniyle bilgi biraz havada kalıyor. Diğer taraftan spesifik bir işlem olduğu için yonganın genel performansını tam olarak yansıtmadığı da bir gerçek.

Yine de yaklaşan Zen 2 mimarisi hakkında bilgi verici nitelikte olduğu yadsınamaz. Spesifik bir işleme ait olsa da görünüşe göre AMD %25 IPC artışı vadedinde emin adımlarla ilerliyor gibi görünüyor.
Bu da önümüzdeki dönemde işlemci piyasasında zaten kızışmış olan rekabeti daha da üst seviyelere çıkacak demektir. Kesin sonucu zaman gösterecek, gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10052 kez okundu.
28 kişi, toplam 31 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amd, amd zen ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim