Anlık Bildirim

Netflix, platformun ses kalitesini yükselttiğini açıkladı

Netflix, geçtiğimiz gün yaptığı bir açıklamayla platformdaki ses kalitesini arttırdığını duyurdu. Şirkete göre kullanıcılar artık stüdyo kalitesinde ses alabilecekler.
TV şovlarının ve filmlerinin keyfini tam anlamıyla çıkarabilmek için video kalitesinin yanında ses kalitesi de büyük önem taşıyor. Evimizde kullandığımız sistemler sinemalardaki kadar gelişmiş olmasa da Netflix bizi bir adım daha bu kaliteye yaklaştırdığını açıkladı.

Stüdyo kalitesinde ses

Şirketin resmi web sayfasında yapılan açıklamaya göre, artık Netflix yapımlarını izlerken aldığınız ses kalitesi daha da yüksek oldu. Basitçe "yüksek kaliteli ses" (high-quality audio) olarak adlandırılan bu özellik, film ve dizi izlerken kullanıcılara daha iyi bir ses deneyimi sunuyor.

Netflix'in konuyla ilgili yaptığı açıklamada ise: "Bugün, ses kalitemizi başka bir seviyeye taşıyan yeni bir özellik olan, yüksek kaliteli sesi duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Bu basit ismi verdiğimiz yeni özellik, kullanıcıların stüdyo kalitesine yakın sesler duymalarını sağlayacak." ifadeleri yer alıyor. Tabii ki bu sesleri tam anlamıyla alabilmeniz için ses donanımınızın da iyi olması gerektiğini belirtmekte fayda var.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9350 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, ses ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim