Anlık Bildirim

New York'ta "hoverboard" kullanımı yasadışı ilan edildi

2015 yılının en popüler teknolojik oyuncakları arasından yer alan genel isimleriyle Hoverboard'lar, New York sınırları içerisinde illegal ilan edildi. Detaylar haberimizde.
 
New York'ta 'hoverboard' kullanımı yasadışı ilan edildi
Gerçek "Hoverboard (Geleceğe Dönüş filmi içerisinde uçan kaykay)" uzun yıllardır hayatımıza girmeyince ortaya uygun fiyatlı elektrikli alternatifler çıktı. Özellikle son aylarda oldukça popüler olan ve genel olarak Hoverboard olarak adlandırılan kompakt kişisel ulaşım araçları, önemli bir yasak ile gündeme geldi.
Amerika'nın en kabalık ve gelişmiş şehirleri arasında yer alan New York, şehir içerisindeki Hoverboard kullanımı yasadışı olarak ilan etti. Yasalar gereği motorlu araçlar sınıfında yer alan ve trafik kurallarına uygun şeklide kayıtlanmaları gereken cihazlar, kullananların 500$'a yakın cezalar ile karşı kalmasına neden olabilecek.
Şimdilik tam olarak çözüme kavuşmayan sürecin şuan için New York içerisinde de tam anlamıyla işletilmediği görülüyor. Birçok kişi elektrikli ulaşım araçlarıya aktif trafik içerisinde hareket edebiliyor, polislerin bir çoğu konu hakkında bilgisi olmadığını söylüyor, bazılarıysa yasaklandığını bildiği halde bir işlem gerçekleştirmiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim