Anlık Bildirim

Nike, kendi bağcıklarını bağlayan ayakkabısını daha uygun fiyat ile geri getiriyor

Nike tarafından üretilen kendi bağcıklarını bağlayabilen spor ayakkabı tanıtılalı neredeyse üç sene olmak üzere. Firma, ayakkabıyı daha uygun fiyatla 2019 yılı için güncelleyecek.
Nike'dan uygun fiyatlı bağcık bağlayan ayakkabı Tam Boyutta Gör
Geleceğe Dönüş filmini izleyenlerin yakından tanıyacağı kendi bağcıklarını bağlayan ayakkabı, Nike tarafından hayata geçirilmişti. Ayakkabı tanıtılalı neredeyse üç sene olmasına rağmen yüksek fiyatı sebebiyle genel kullanıma açılamadı. Nike, 2019 yılında daha uygun fiyatlı kendi bağcıklarını bağlayan bir ayakkabı modeliyle bu durumu tersine çevirmek istiyor.

Fiyat yarı yarıya düşecek

2016 yılında tanıtılan model 720 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulmuştu. 2019 yılı için güncellenecek ayakkabının ise 350 dolar fiyata sahip olması bekleniyor. Standart bir spor ayakkabıya kıyasla fiyatı hala çok yüksek görünse de eski fiyatına kıyasla daha uygun olduğu bir gerçek. Haberler yayılmaya başladıktan sonra Nike tarafından da bir onaylama geldi. Firmanın belirttiğine göre yeni ayakkabı 2019 yılının bahar aylarında satışa sunulacak.

Nike'dan uygun fiyatlı bağcık bağlayan ayakkabı Tam Boyutta Gör

Kendi bağcıklarını bağlayan ayakkabılar oldukça ilgi çekiciler. Fiyatlarının düşmesi de yeni kullanıcıları çekmek için önemli olacak. Nike bu ayakkabıların ayağınıza tam olarak oturacağını belirtmiş. Görünen o ki yakında ayakkabılarımızı da şarj edeceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim