Anlık Bildirim

Nike, yeni modeli Zoom Pegasus Turbo'yu duyurdu

Nike'ın yeni modeli Zoom Pegasus Turbo, enerji kaybını önemli ölçüde azaltarak daha yüksek hız sağlamayı amaçlıyor. Ayrıca sahip olduğu özelliklerle günlük kullanıma daha yatkın hale geliyor.

Nike, yeni modeli Zoom Pegasus Turbo'yu duyurdu Tam Boyutta Gör
 

Doğrudan elit koşuculardan aldığı geribildirimler üzerinde çalışan Nike Air Zoom Pegasus, hızını önemli ölçüde arttırmayı başaran yeni modeli Nike Zoom Pegasus Turbo’yu duyurdu. Orta tabanında hassas ZoomX köpüğü bulunan Nike Zoom Pegasus Turbo, topuğun aerodinamik şeklini birebir alarak hız ve konfor odaklı bir kullanım sunmayı hedefliyor.

Yeni Nike Zoom Pegasus Turbo’da kullanılan ZoomX köpüğü, markanın şimdiye kadarki en iyi köpüğü olarak nitelendiriliyor. Aynı zamanda Nike’ın en hafif köpüğü olma özelliği taşıyan ZoomX, standart 43 numara erkek ayakkabısını yaklaşık 250 gram, 38 numara kadın ayakkabısını ise neredeyse 195 grama indirebiliyor.

Enerji kaybını büyük oranda azaltıyor 

Enerji kaybını yüzde 85 oranında azalttığı söylenen ZoomX köpüğü, koşarken ayakkabının üzerine kuvvet uygulayarak onu bastırdığınız her seferinde ayakkabının kaybettiği enerji miktarını azaltmaya yardımcı oluyor. Bunu da ayağınızı yerden her kaldırdığınızda ilk şekline dönerek gerçekleştiriyor. Köpük ilk şekline ne kadar çok yaklaşırsa aktarılan enerji miktarı da o kadar artıyor.

Nike, Zoom Vaporfly Elite ve Zoom Vaporfly 4% ilham alınarak geliştirilen Zoom Pegasus Turbo’nun onlardan farklı olarak karbon-fiber tabana sahip olmadığını belirtiyor. Zira bu taban ayakkabının daha sert bir yapıya sahip olmasına neden oluyor. Bu da ayakkabıyı günlük kullanım için ideal bir seçenek olmaktan çıkarıyor. Şirket bu özelliği aradan çıkararak günlük kullanıma odaklanan müşterilerine de güzel bir seçenek sunuyor.

ABD, Çin, Japonya, Birleşik Krallık ve Brezilya’daki NikePlus üyeleri 19 Temmuz’dan itibaren Nike ve NRC uygulamalarından Nike Zoom Pegasus Turbo’ya ulaşabilecek. Yeni modelin nike.com adresinde ve mağazalarda satışa sunulması ise 2 Ağustos’u bulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim