Anlık Bildirim

Nissan Micra'ya yeni bilgi-eğlence sistemi ve donanım takviyesi

Yeni NissanConnect bilgi-eğlence sistemiyle donatılan Nissan Micra'da gerçek zamanlı trafik bilgisi ve sesli komut sistemi gibi pek çok özelliğin yanı sıra yeni standart donanımlar bulunuyor.

Nissan Micra'ya yeni bilgi-eğlence sistemi ve donanım takviyesi Tam Boyutta Gör
 

Japon üretici Nissan, kompakt sınıftaki elini güçlendirmek için bu alanda mücadele eden Micra modeline bazı eklemelerde bulundu. Yapılan iyileştirmeler Nissan Micra’nın bilgi eğlence sistemini ve yeni standart donanımları kapsıyor.

Yapılan güncellemelerin ilk ayağında bilgi-eğlence sistemi bulunuyor. Yeni NissanConnect sistemi kapsamında gerçek zamanlı trafik durum bilgisi, Android Auto, Apple Car Play ve sesli komut desteği sağlanıyor. Telefonla arama, gelen mesajları okuma ve müzik kontrolü artık sesli komutla yapılabiliyor.

Boyutunda herhangi bir değişiklik yapılmayan 7 inçlik bilgi-eğlence ekranda artık daha az fiziksel tuş bulunuyor. Ayrıca yeni gelen çoklu dokunma yeteneği de ekranın kullanılabilirliğini arttırıyor. Merkezde yer alan ekran, özel kısayollar ve günlük görevlerle kişiselleştirilebiliyor. Gösterge panelinde yer alan ekranda ise artık gelen aramalar ve mesajlar görülebiliyor.

Yenilenen Nissan Micra’nın standart donanımlarında da bazı küçük eklemeler söz konusu. Giriş seviyesinde yer almayan otomatik arka camlar ve otomatik kararan dikiz aynası artık standart donanımlar listesinde yer alıyor. Ayrıca arka taraftaki park sensörlerinin değişen tasarımı da tamponla daha uyumlu görünmesini sağlıyor.

Ülkemizde de iki farklı donanım paketi ve 1.2 litrelik benzinli motorla satılan Nissan Micra’nın satış fiyatları 76 bin 299 liradan başlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim