Anlık Bildirim

Nvidia'dan açıklamalar: GeForce GTX 780 Ti'în çıkış tarihi ve fiyatı, fiyat indirimleri, oyunlar ve yeni yazılımlar

Nvidia'dan açıklamalar: GeForce GTX 780 Ti'în çıkış tarihi ve fiyatı, fiyat indirimleri, oyunlar ve yeni yazılımlar
Nvidia en sonundan donanım tutkunlarının beklediği açıklamaları yaptı. AMD'nin Radeon R9 290X modelini lanse etmesinin ardından gözlerin çevrildiği Nvidia cephesi, GeForce GTX 780 Ti modelinin çıkış tarihi ve fiyatına ek olarak mevcut kart modellerindeki gelişmeleri de duyurdu. 
Geçtiğimiz günlerde lanse edilen GeForce GTX 780 Ti, 7 Kasım'dan itibaren 699 dolarlık etiket fiyatı üzerinden kullanıcılarla buluşacak. Radeon R9 290X'in 549 dolar olan fiyatını dikkate aldığımızda, arada 150 dolar gibi bir fiyat farkı olduğunu görmekteyiz. Performansı hakkında henüz net bir bilginin olmadığı, ancak bazı kaynaklara göre GeForce GTX Titan'dan da hızlı olduğu öne sürülen kartın, Radeon R9 290X'ten hızlı olması gerekiyor ki son kullanıcılar aradaki fiyat farkını görmezden gelerek tercihlerini GeForce GTX 780 Ti'dan yana yapsınlar. 
GeForce GTX 780 Ti'in çıkışına paralel olarak var olan bazı ekran kartlarının fiyatlarında da indirime gidiliyor. GeForce GTX 780, 499$'a çekilirken, GeForce GTX 770 ise 329$'dan alınabilecek. Özellikle GeForce GTX 770'in fiyatı ile AMD Radeon R9 280X cephesinde rekabet iyice kızışacak gibi görünüyor. Zaten bu durumu önceden sezmiş olacak ki, AMD de yeni bir Radeon R9 280X revizyonu üzerindeki hazırlıklarına devam ediyor.
Donanım tarafındaki gelişmelere ek olarak Nvidia, hediye edeceği The Way It’s Meant To Be Played 'Pirates, Heroes and Spies' oyun paketinin detaylarını da açıkladı. GeForce  GTX 780 Ti/780/770 ekran kartlarından herhangi birini satın alan kullanıcılar, Batman: Arkham Origins, Splinter Cell: Blacklist ve Assassin’s Creed IV: Black Flag oyunlarına ücretsiz olarak sahip olacaklar. Bu gelişme ile AMD'nin Never Settle girişimini hedef alan Nvidia, rakibinin Battlefield 4 hamlesine karşı iddialı yapımları tercih ederek elini kuvvetlendirmeyi amaçlamış. 
GeForce GTX 660 veya GeForce GTX 760 modellerinden herhangi birini satın alacak kullanıcılar ise Splinter Cell: Blacklist ve Assassin’s Creed IV: Black Flag oyunlarına sahip olacaklar. Nvidia ayrıca kullanıcıların oyun ayarlarını otomatik olarak gerçekleştiren ve sürücü güncellemelerini haber veren GeForce Experience yazılımının 1.7 sürümü ile kullanıcıların oyun için video kayıtları almasına olanak tanıyan GeForce ShadowPlay yazılımının Beta versiyonunu da kullanıma sundu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4213 kez okundu.
23 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nvidia, Oyun
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim