Anlık Bildirim

OS X 10.8.5, çalışanlara sunuldu; son kullanıcı için yakında yayınlanıyor

OS X 10.8.5, çalışanlara sunuldu; son kullanıcı için yakında yayınlanıyor

Haziran’dan bu yana OS X 10.8.5’in testlerini geliştiricilerle sürdüren Apple, Mountain Lion’ın 5.büyük güncellemesini son kullanıcıya yayınlamak için geri sayıma başladı.

OS X’in yazılım güncellemelerinde, son kullanıcıya sunulacak olan derlemeyi geliştiricilerin yerine kendi çalışanlarının kullanımına sunan Apple, OS X 10.8.5’in son derlemesini de çalışanlarının kullanımına sunmuş durumda.

Firma içerisinden sızan bilgilere göre 12F35 numaralı yeni derlemenin güncelleme notlarında Mail’deki bazı sorunların giderildiğin, 802.11ac Wi-Fi üzerinden AFP dosya transfer perfomansının iyileştirildiği, Xsan güveniliriliğinin attırıldığı ve ekran koruyucuların otomatik olarak devreye girmesini engelleyen sorunun giderildiği yer alıyor.  

Apple’ın 10.8.5 çalışmalarında bu aşamaya gelmesi, güncellemenin çok yakın zamanda son kullanıcı için yayınlanacağının önemli işareti. Ancak Apple, bu derlemeyi bir kez daha geliştiricilere sunabilir. Çünkü hatırlanacağı gibi 10.8.3 güncellemesinde Apple, çalışanlarına yayınladığı derlemeyi, bir süre sonra geliştiricilerin kullanımına da sunmuş; daha sonra ise aynı derleme, son kullanıcı için yayınlanmıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim