Anlık Bildirim

Oyunları duvarınızdan kontrol edin

Nanoleaf ve Razer ortaklığıyla oyunlarda örneğin silahı ateşlemek için duvardaki aydınlatma paneline dokunmanız yeterli olacak. Ortaklık farklı fonksiyonlar da sunuyor.

Son dönemin ilgi çeken girişimlerinden birisi kuşkusuz Nanoleaf. Duvarı kapladığınız dokunmatik ve RGB aydınlatmalı mini paneller sayesinde odanız farklı renklere bürünebiliyor. Paneller üzerinde sürükleme yaparak parlaklığı azaltıyor, açıyor veya kapıyorsunuz.

Duvardan kontrol

Geçen yıl Nanoleaf kontrol yazılımı Razer Synapse Nesnelerin İnterneti platformuna entegre edilmişti. Böylece oyun esnasında patlama veya hareket gibi etkinlikler renk olarak kullanıcıya yansıtılıyor veya bir silah hazır olduğunda paneller uyarı veriyordu.

IFA 2019 fuarında bu ortaklık biraz daha ileri gidiyor. Örneğin ateşe hazır olan silahın uyarısı bir panel üzerinden veriliyor ve oyuncu bu panele dokunarak silahı ateşleyebiliyor. Böylece ek bir kontrol elde ediliyor.

Razer daha yoğun bir deneyim olduğunu ifade ediyor ancak her seferinde kullanıcının koltuktan kalkması biraz zor olabilir. Bu bakımdan daha çok aile tarzı veya eğlence tarzı oyunlarda Nanoleaf panelleri işe yarayabilir. Nanoleaf 9 panellik başlangıç seti 215$ fiyat etiketine sahip.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9135 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ifa2019, nanoleaf ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim