Anlık Bildirim

Panasonic'den darbelere dayanıklı iki yeni tablet : Toughpad A1 ve B1

Suya, şoka ve darbeye dayanıklı taşınabilir cihazlar alanında akla gelen ilk isimlerden olan Japon devi Panasonic ürün gamına iki yeni tablet modeli daha ekledi.
 

Toughpad A1 modeli 10.1 inç XGA 1024 x 768 piksel çözünürlükte ve 4:3 görüntü oranında, parlak ışıkta okunabilen ve stylus kalem desteği sunan bir ekrana sahip.
1.2GHz hızında çift çekirdekli Marvell işlemci, 1GB DDR2 RAM, 16GB dahili depolama kapasitesi, 500 nit parlaklık, Micro-USB 2.0, microSDHC, HDMI micro portları, WiFi, Bluetooth, opsiyonel 3G/4G seçenekleri, 5MP LED flaşlı arka kamera/ 2MP ön kamera, 33.9Wh değerine sahip değiştirilebilir Li-Ion batarya, 10 saat kullanım ömrü, dahili GPS modelin diğer özellikleri. Ağırlığı ise 1.1kg civarında.
Panasonic'den darbelere dayanıklı iki yeni tablet : Toughpad A1 ve B1
 

Toughpad B1 modeli ile ilgili fazla detay yok. Ekranın 7 inç olduğu biliniyor. Her iki model de Android Honeycomb 3.2 sürümü üzerinde çalışıyor. Suya, toza, düşmelere ve darbelere dayanıklılığı ifade eden ABD askeri standardı MIL-STD-810G ve uluslararası standart IP65 sertifikasına her iki model de sahip. Kasa ise kauçuk kaplama ile daha dayanıklı hale getirilmiş. Ön yüzde iki model için de fiziksel tuşlar bulunuyor.  

Toughpad A1 modeli 1299$ tavsiye edilen perakende satış fiyatıyla piyasada olacak. Toughpad B1 modelinin satış fiyatı bilinmiyor. Modeller 2012 yılı içerisinde piyasada olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3954 kez okundu.
9 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, panasonic
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim